Mercedes-Benz M-klasse Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
437 resultaten

Tweedehands Mercedes-Benz M-klasse

Met de M-klasse introduceerde Mercedes-Benz in 1997 zijn eerste luxe suv; daarmee was het merk een pionier, want van de Europese autofabrikanten had alleen Land Rover met de Range Rover een vergelijkbaar model in het programma. De in de Verenigde Staten gebouwde M-klasse werd in eerste instantie geleverd met keuze uit twee benzinemotoren, maar al snel kwamen er dieselversies en kwam er ook een snelle AMG-versie, de ML 55 AMG. Alle M-klassen waren leverbaar met een vijftraps automaat.
Na de eerste generatie (intern W163 genoemd) volgde in 2005 de W164; die was flink wat groter en had voortaan in elke uitvoering standaard een zeventraps automaat aan boord. De huidige M-klasse verscheen in 2011 op de markt; voor het eerst levert Mercedes de auto ook aan met een viercilinder dieselmotor. Nog altijd is het topmodel een AMG-versie, de ML 63 AMG (V8, 525 pk).

Mercedes-Benz M-klasse

De vierwielaangedreven M-klasse is bijzonder geschikt als werkpaard, dankzij zijn vermogen om zware aanhangers te trekken. Hij is bijzonder comfortabel, rijdt prima, is betrouwbaar en uitstekend afgewerkt en is voorzien van mooie technische snufjes die zowel het comfort als de veiligheid ten goede komen. Wel is hij duur in het gebruik en is hij duur in de aanschaf. De M-klasse is zeer waardevast, wat betekent dat hij als occasion een flinke investering vergt. Op GasPedaal.nl vind je ruim 2.000 gebruikte M-klasses. Kijk bij je zoektocht ook naar de concurrenten in het premium-suv-segment: BMW X5, de Volvo XC90, Volkswagen Touareg en (voor de AMG-varianten) Porsche Cayenne.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.