Ford EcoSport Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
763 resultaten

Tweedehands Ford EcoSport

De tweedehands Ford EcoSport is nog niet zo oud. Deze auto werd op de Delhi Motor Show gepresenteerd in 2012, maar de SUV kwam niet direct ook naar Europa. Pas twee jaar later, in 2014, verscheen de Ford EcoSport ook bij de Nederlandse autodealers. Als je een tweedehands Ford EcoSport wilt kopen, dan kan je via GasPedaal.nl diverse jonge modellen vinden. De Ford EcoSport is een vrij kleine SUV die in Brazilië is ontworpen en voor het grootste deel in India is gebouwd. Het is niet de eerste SUV die door Ford op de markt werd gebracht. De tweedehands Ford Kuga was er al eerder. Die is overigens wel een stuk groter.

Concurrentie op de markt

Natuurlijk heeft elke auto wel enige concurrentie op de markt. Dit geldt ook voor de tweedehands Ford EcoSport. De tweedehands Renault Captur, de Citroën C3 Picasso occasions, de tweedehands Peugeot 2008, de gebruikte Opel Mokka en de Nissan Juke occasions worden gezien als de grootste concurrenten op de tweedehands markt. De tweedehands Ford EcoSport wordt vaak gezien als de grote broer van de Ford Fiesta. Wanneer je eens een kijkje neemt bij de tweedehands Ford Fiësta, dan zie je dat deze gedachte ook helemaal zo gek niet is. De Ford EcoSport is een krachtigere, grotere en robuustere versie van de relatief kleine Ford Fiësta. Het dashboard is zelfs volledig gelijk.

Een goede ruimte in de tweedehands Ford EcoSport

De gebruikte Ford EcoSport heeft veel ruimte te bieden. De auto is hoog en biedt veel beenruimte, zowel voorin als achterin. De kofferbak heeft een totale inhoud van 333 liter, maar kan groeien tot 1238 liter wanneer de achterbank neer wordt geklapt. Dit is natuurlijk een behoorlijke ruimte. De achterklep opent zijwaarts. Je zit in de tweedehands Ford EcoSport wat hoger dan in de gemiddelde auto, waardoor je een goed zicht op de weg hebt en je comfortabeler zit dan in een lagere auto.

Motortuitvoeringen

De tweedehands Ford EcoSport is te verkrijgen met twee verschillende motoren. Op de eerste plaats is er een dieselmotor met een vermogen van 90 pk. De andere optie is een 1.0l EcoBoost, 3-cilinder, welke zelfs een prijs heeft gewonnen voor de prestaties. Deze motor levert een vermogen van 125 pk. Zoek je een auto in de klasse van de tweedehands Ford EcoSport, maar wil je iets goedkoper uit zijn? Dan zijn er in dezelfde klasse nog wat voordeligere mogelijkheden. Kijk dan bij de tweedehands Peugeot 2008, de gebruikte Nissan Juke of de Renault Captur occasions.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.