Ford S-Max Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
384 resultaten

Tweedehands Ford S-Max

De tweedehands Ford S-Max is een sportieve én ruime auto die op de Geneva Motor Show werd gepresenteerd in 2006. Deze auto werd op de markt gezet als sportievere versie van de tweedehands Ford Galaxy. Daardoor is de auto erg ruim voor een sportieve wagen, want er kunnen maar liefst vijf volwassenen in plaatsnemen en met de nodige aanpassingen in het interieur worden er nog twee zitplaatsen gerealiseerd. Het is niet nodig om de achterbank plat te gooien om meer bagageruimte te realiseren. Hiervoor kan je namelijk gebruik maken van een mechanisme dat ervoor zorgt dat de kofferbak volledig vlak wordt. Dit is een praktisch systeem dat ook terug kan worden gevonden in de tweedehands Opel Zafira. Deze verscheen eerder al op de markt.

Concurrerende modellen

De gebruikte Ford S-Max heeft dan wel eenzelfde systeem als de tweedehands Opel Zafira, maar hier houden de overeenkomsten tussen deze twee modellen toch wel op. Het is dan ook niet zo dat de Opel direct een concurrent is van de tweedehands Ford S-Max. Natuurlijk zijn er wel andere modellen te vinden, ook via GasPedaal.nl, die wel kunnen worden aangemerkt als directe concurrenten van de tweedehands Ford S-Max. We hebben het dan bijvoorbeeld over de gebruikte Renault Scénic en de tweedehands Volkswagen Touran.

Gebruikte motoren

Tijdens de productie van de tweedehands Ford S-Max zijn er meerdere motoren gebruikt. Er zijn twee turbodiesels in het assortiment te vinden en drie EcoBoost benzinemotoren. De TDCi dieseluitvoeringen zin van een roetfilter voorzien. Daarnaast is het zo dat de motoren van na het bouwjaar 2011, wanneer de facelift plaatsvond, zijn geoptimaliseerd als het gaat om de uitstoot van CO2. Onder de benzinemotoren vinden we een sterke variant die een vermogen kan leveren van 240 pk. Dit is een 4-cilinder, 2,0 liter. Dan is er ook nog een motor die 115 pk levert.

Een optimale veiligheid

Ford is toch wel een merk dat vooral ook bekend staat om de goede mate van veiligheid die wordt gerealiseerd in de auto’s. De tweedehands Ford S-Max heeft dan ook de nodige veiligheidsvoorzieningen om de veiligheid in de auto te optimaliseren. Hierbij valt te denken aan ESP en IPS, ook wel het elektronisch stabiliteitsprogramma en het Intelligent Protection System. Daarnaast zijn er veel airbags in de tweedehands Ford S-Max te vinden, zoals knie airbags aan de bestuurderszijde en meerdere airbags voor de schouders en het hoofd voor alle passagiers. De tweedehands Ford S-Max is dan ook zeer veilig.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.