NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Citroen C 5 Aircross Occasions

368 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 730 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Citroën C5 Aircross: comfortabele en ruime SUV

Citroën C5 Aircross modellen (opvolger van de Citroën C4 Aircross) zijn de eerste versies binnen deze lijn die door de Franse autofabrikant Citroën als SUV zijn uitgevoerd. In vergelijking met zijn voorgangers is de Citroën C5 Aircross een hogere auto, die een aantal eigenschappen van een terreinwagen heeft meegekregen. Dat gaat een beetje ten koste van het luxe imago van de Aircross, maar dat is niet erg, want de Citroën C5 Aircross modellen verkopen beter dan de voorgangers. Dat maakt ook de kans groter dat je een occasion van de Citroën C5 Aircross zult vinden.

Citroën C5 Aircross kopen: bekende basis met eigen Citroën karakter

De Citroën C5 Aircross werd in 2018 op de markt gebracht en is sterk verwant met de SUV-modellen van Peugeot en Opel, die hetzelfde onderstel en dezelfde motoren hebben. In de vormgeving, met onder andere een bijna rechte achterkant, heeft de Citroën C5 Aircross echter een geheel eigen karakter. Ook het belangrijkste Citroën-kenmerk is aanwezig: de zeer weke vering waardoor je zachtjes over hobbels en drempels deint. De achterste stoelen in de Citroën C5 Aircross zijn verschuifbaar, wat erg praktisch kan zijn om bagageruimte te creëren. De bestuurder regelt secundaire functies zoals de airco op een touchscreen in het dashboard.

Citroën C5 Aircross occasions: benzine, diesel en plug-in hybride

Veruit de meeste Citroën C5 Aircross occasions hebben een benzinemotor, met een vermogen van 131 of 181 pk. Ook kun je een Citroën C5 Aircross occasion in diesel-uitvoering vinden, die 131 of 177 pk levert. Verder wordt er met enige regelmaat een Citroën C5 Aircross tweedehands aangeboden in een plug-in hybride-variant, die met een systeemvermogen van 300 pk de krachtigste serieproductie-Citroën ooit is. Citroën is voornemens om meer in te zetten op elektrisch, dus exemplaren met een benzinemotor of dieselmotor zullen in de toekomst schaarser worden.
Wil je een tweedehands Citroën C5 Aircross kopen? Zoek dan jouw tweedehands Citroën C5 Aircross hier op GasPedaal.nl. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod van Citroën C5 Aircross occasions van Nederland te zien krijgt. Zo vind je zeker voor de beste prijs een Citroën C5 Aircross.