NL aanbod

EU aanbod

BMW X 2 Occasions

348 occasions gevonden

De BMW X2 verscheen in 2018 op de markt als model naast de BMW X1BMW noemt de X2 een Sports Activity Coupe (SAC), maar de auto is te classificeren als een cross-over SUV. Een tweedehands BMW X2 is wat compacter dan zijn voorganger. De ruime bagageruimte van 470 liter is net wat minder dan die van de X1. Opvallend aan het design van BMW X2 modellen is dat de onderkant van de auto breder is dan de bovenkant, als gevolg van het gebruik van een zogenaamde 'nierengrille' met een trapeziumvormig design.

Lees meer over BMW X2 onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.286 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands BMW X2: compacte doch luxe cross-over SUV

Qua interieur verschillen BMW X2 occasions met hun grote deurvakken en sportieve stoelen nauwelijks van de X1. Ga je een BMW X2 kopen, dan krijg je een auto met alle toeters en bellen: een touchscreen met iDrive-controller, een head-up display en BMW ConnectedDrive (met ondersteuning voor Apple Carplay en Android Auto).

Drie types occasions BMW X2

Hoewel een tweedehands BMW X2 er van zichzelf al sportief uitziet, is hij ook nog uitgebracht in een nog sportievere uitvoering, de BMW X2 M Sport genaamd. Door het sportonderstel en de aangepaste aerodynamica zijn de rijdynamische kwaliteiten van de M Sport merkbaar anders dan bij de standaarduitvoering van BMW X2 modellen. De M Sport X is nog een variatie op dit model die geïnspireerd is op de rallysport. In het design van de M Sport X wordt de hoge stand van de auto benadrukt. Voor de echte liefhebber is er ook nog de Model M Mesh Edition met een extra markante uitstraling, gekenmerkt door instaplijsten met het opschrift 'Edition'.

BMW X2 kopen: let op wat er onder de motorkap zit

Let bij de aanschaf van een BMW X2 gebruikt goed op, welke motor erin zit. Zo kun je de BMW X2 tweedehands vinden met een 1.6 dieselmotor met 116 pk en een 2.5 dieselmotor met 231 pk. Ook is de BMW X2 gebruikt te vinden met een 1.8 benzinemotor of dieselmotor met 140 of 150 pk, of een 2.0 benzinemotor of dieselmotor met 190 of 192 pk. Ook is de BMW X2 tweedehands te vinden als plug-in hybride. Daarnaast zijn BMW X2 occasions te krijgen met handgeschakelde of automatische versnellingsbak.
Zoek nu voor de juiste prijs een BMW X2 occasion op GasPedaal.nl. Je doorzoekt tegelijkertijd meerdere websites, zodat je het allergrootste aanbod van BMW X2 occasions uit Nederland te zien krijgt.

Modellen

Populaire zoekopdrachten