BMW X2 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
206 resultaten

Tweedehands BMW X2

BMW vond dat naast de X1 een X2 hoorde te staan. Iets dat wij niet kunnen ontkennen. De X5 heeft immers de X6 en de X3 kreeg de X4. De Beierse autobouwers kozen er echter niet voor om het trucje te herhalen. In 2016 showde BMW al de BMW Concept X2. Dat resulteerde uiteindelijk in de X2 die in 2018 op de Nederlandse markt kwam: een compacte SUV met sportieve aantrekkingskracht voor in de stad. Een occasion BMW X2 kopen? Op GasPedaal.nl ga je zeker slagen! Rolls-Royce en MINI zijn automerken die allebei uit de stal van BMW komen. Tegenwoordig worden van deze drie gezamenlijke merken wereldwijd jaarlijks meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. In China, de VS en Duitsland is BMW erg populair. Diverse modellen worden dan ook in deze landen geproduceerd. In het Nederlandse Born (Limburg) produceert VDL NedCar voor BMW de MINI. NedCar is hiermee de enige autoproducent van seriemodellen in Nederland. Steeds meer Nederlanders vallen voor de souplesse van BMW. Als je op GasPedaal.nl op zoek bent naar een occasion BMW X2 ga je die zeker vinden. De auto is populair onder leaserijders. De auto’s die op GasPedaal.nl terecht komen zijn jong gebruikt en zien er vaak nog prima uit. Het is dus niet zo moeilijk om op GasPedaal.nl een occasion BMW X2 met weinig kilometers op de teller te vinden.

BMW X2

De BMW X2 is het eerste X-model dat voorzien is van een BMW-logo op de zijstijl. Vergeleken met de X4 en X6 heeft de X2 een opvallend minder schuine daklijn. De reden hiervoor is dat het model duidelijk anders moest zijn dan de X4 en X6. Deze keuze levert mooi veel beenruimte op de achterband op; fijn voor lange passagiers! Ook de kofferruimte mag er met 470 liter zijn. Zoals je van BMW gewend bent is de X2 afgewerkt met goede materialen. Denk bijvoorbeeld aan een sportief stuur dat goed in de hand ligt en mooie, gekleurde stiksels.

Ruim baan voor ‘groene’ occasion BMW X2

In 1990 sponsorde de Duitse staat onderzoek naar elektrisch rijden. BMW maakte in die tijd vijfentwintig elektrische prototypes van de E36. Het Beierse automerk was er dus al vroeg bij met elektrische rijden. Na 2020 wil BMW maar liefst 25 elektrische modellen uitbrengen. 12 daarvan moeten volledig elektrisch zijn.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.