NL aanbod

EU aanbod

BMW I X Occasions

235 occasions gevonden

De BMW iX is het vlaggenschip onder de volledig elektrische crossovers en SUV?s van de Duitse premium autofabrikant. Hij maakt zijn debuut in 2021 en komt binnen met een knal, veroorzaakt door zijn bijzondere design, fraaie interieur en verzameling krachtige aandrijflijnen. In zijn meest sportieve uitvoering produceert de iX bijvoorbeeld meer dan 600 pk, wat voor uitzonderlijke prestaties zorgt. Daarbij is de crossover van aardig formaat, en dankzij een vernuftige lay-out van het interieur biedt hij veel binnenruimte. Dit alles maakt de BMW iX zeer aantrekkelijk, ook als occasion. Ontdek meer op Gaspedaal.nl.

Lees meer over BMW iX onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 181 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis BMW iX

BMW komt in 2021 met een compleet nieuw model op de proppen, de volledig elektrische iX. Het betreft een vijfdeurs crossover van middelgroot formaat. Met zijn lengte van 4,95 meter en wielbasis van 3 meter kan de luxe vijfzitter tussen de BMW X3 en X5 worden geplaatst. Hij heeft een bagageruimte van 500 liter, met de achterbank neergeklapt groeit dit tot 1.750 liter. Logischerwijs staat hij in het modellengamma boven de volledig elektrische iX3 – het is het vlaggenschip onder de hoogpotige SUV’s van de Duitse autofabrikant. Dit wordt onderstreept met een pakkend design en een zeer complete uitrusting.

Uitvoeringen en bouwjaren


De BMW iX is sinds zijn debuut in 2021 in meerdere uitvoeringen verschenen. De xDrive40 is het instapmodel en wordt aangedreven door twee elektromotoren die 326 pk produceren. Met zijn accupakket van 71 kWh kan hij 425 kilometer afleggen. Daarboven staat de xDrive50, waarbij de elektromotoren een vermogen leveren van liefst 523 pk. Daarmee kan hij in 4,6 seconden van 0 naar 100 km/u sprinten. Het 105,2 kWh accupakket verzorgt een actieradius van 630 kilometer. Voor beide uitvoeringen geldt dat ze met een snellader in ongeveer een half uur van 10 tot 80 procent opgeladen kunnen worden.

M60


Denk twee keer na als je de 523 pk sterke xDrive50 als topuitvoering ziet, dat is hij namelijk niet. Laat er geen twijfel over bestaan dat de BMW iX M60 die titel draagt. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren die gezamenlijk een reusachtige 619 pk en 1.100 Nm aan koppel produceren. Als vanzelfsprekend heeft de M Performance-variant vierwielaandrijving. Het is voldoende om de M60 in 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u te schieten. Hij heeft een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u. Al dat extra vermogen betekent wel dat de actieradius 561 kilometer bedraagt.

BMW iX occasions


De BMW iX is een prijzige auto, maar hij scoort al wel goed als occasion. Er zijn enkele honderden tweedehands exemplaren waaruit je kunt kiezen. Het valt op dat de instapversie – xDrive40 – met afstand de populairste smaak is. De grote meerderheid van de occasions is in deze uitvoering te vinden. De xDrive50 mag dan een aanzienlijk grotere actieradius hebben, hij is ook een klap duurder. Aangezien de xDrive40 een zeer complete uitrusting heeft, zeker in een hoge specificatie, kom je met deze versie niets tekort. Het aantal BMW iX occasions in M60-uitvoering is flink kleiner. 

Prijs tweedehands BMW iX


Als een van de topmodellen onder de elektrische auto’s van BMW is het geen verrassing dat er een behoorlijke prijs aan de iX hangt – ook tweedehands. Het helpt niet dat het een zeer recent en compleet nieuw model betreft. Prijzen voor een tweedehands BMW iX beginnen onder een ton, maar afhankelijk van de tellerstand, de uitvoering en eventuele extra’s kunnen deze flink oplopen. In de M Performance-uitvoering M60 is de iX het meest waardevol. In zijn klasse neemt hij het op tegen onder meer de Audi e-tron en Mercedes-Benz EQC, waarmee prijzen dan ook vergelijkbaar zijn.

Bouwjaren