NL aanbod

EU aanbod

BMW 5 Serie GT Occasions

37 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands BMW 5-serie GT

De BMW 5-serie GT, ofwel de BWM 5-serie Gran Turismo, werd als conceptauto voor het eerst gezien in 2009. Dit gebeurde in Geneve, waarbij kenbaar werd gemaakt dat de BMW 5-serie GT een cross-over model vormde tussen de Gran Turismo en de sedan uit de hogere middenklasse. De tweedehands BMW 5-serie GT wordt ook wel aangeduid met PAS, wat staat voor Progressive Activity Sedan. Als je de tweedehands BMW 5-serie GT vergelijkt met de BMW X6 occasions, dan zie je in uitstraling veel overeenkomsten. Toch werd de inspiratie voor de BMW 5-serie GT voornamelijk gehaald uit de 7-serie. In de laatste jaren zijn er hier en daar wat zaken veranderd in het design van de BMW 5-serie GT.

Modellen in de BMW 5-serie

Uiteraard zijn er meerdere uitvoeringen te vinden onder de tweedehands BMW 5-serie modellen. Alle wagens binnen deze serie, zowel de sedans als de touring varianten, vallen binnen de luxeklasse van BMW. De eerste modellen, de series E12, E28, E34 en E39, hebben een andere techniek dan de nieuwste twee series, de F10 en de F11. Veel mensen kiezen voor het pure gemak van de nieuwste modellen binnen de BMW 5-serie. Wanneer je een dergelijke occasion koopt, dan heb je het gemak van het starten met behulp van de startknop. Je hoeft de sleutel van de auto alleen maar bij je te hebben, maar je hebt deze verder niet nodig om de auto te gebruiken, of te openen en af te sluiten. Een ander voordeel van deze BMW 5-serie occasions is wel dat deze voorzien zijn van een iDrive systeem dat aan het navigatiesysteem is gekoppeld.

Diverse motoruitvoeringen

Als je voorkeur uitgaat naar een BMW 5-serie occasion, waaronder natuurlijk ook de BMW 5-serie GT, dan heb je een bijzonder ruime keuze aan uitrustingen en verschillende motoruitvoeringen. Zo zijn er de volgende diesel uitvoeringen: 535d, 530d, 525d en 520d. Daarnaast zijn er ook vijf benzine uitvoeringen, namelijk de 550i, de 540i, de 530i, de 525i en de 523i. Zowel de touring uitvoeringen als de sedans leveren een minimaal prestatievermogen van 177 pk. Het maximale prestatievermogen ligt op 272 pk.

Concurrerende modellen

BMW zou BMW niet zijn als er geen strijd aan zou worden gegaan met modellen van andere merken. Iedere BMW occasion heeft wel een directe concurrent uit dezelfde periode. Bij de BMW 5-serie GT is dit natuurlijk niet anders. De 5-serie van BMW heeft de gebruikte Audi A6 en de tweedehands Mercedes-Benz E-klasse als directe concurrenten. Ook deze zijn uiteraard te vinden als occasion op GasPedaal.nl.

Populaire zoekopdrachten