Alfa Romeo Giulia Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
243 resultaten

Tweedehands Alfa Romeo Giulia

De Alfa Romeo Giulia is zestien jaar lang geproduceerd en er zijn ook zestien uitvoeringen van verschenen. De productie startte in 1962 en deze eerste uitvoering is de opvolger van de Alfa Romeo Giulietta occasions. De laatste Alfa Romeo Giulia reed in 1978 de fabriek uit. De opvolger was er al een jaar eerder. Dit was namelijk de Nuova Giulietta, welke in 1977 voor het eerst gezien werd. Andere uitvoeringen van de Alfa Romeo Giulia zijn de TI, TI Super, Super Berlina, 1300, 1300 TI, 1300 Super, Nuova Super 1300, Nuova Super 1600, Sprint, Sprint Speciale, TZ, Spider, Spider Veloce, Sprint GT, Sprint GT Veloce en de Sprint GT Allegerita 16.

Een hele reeks Alfa Romeo Giulia uitvoeringen

Zestien uitvoeringen in zestien jaar; dat is natuurlijk erg veel. Alle Alfa Romeo Giulia modellen hebben dan ook wel ergens overeenkomsten. Niet voor niets vallen zij binnen dezelfde reeks van dit beroemde Italiaanse merk. De serie sportieve auto’s werd gestart met de Alfa Romeo TI, ofwel Turismo Internazionale. Wanneer je de voorganger Alfa Romeo Giulietta occasions vergelijkt met de Alfa Romeo TI occasions, dan zie je dat er in het design toch maar weinig overeenkomsten te vinden zijn. Wel hebben beide modellen een soortgelijke motorstructuur, maar de kleppen, slag en boringen zijn groter, waardoor er meer vermogen bestaat in de Alfa Romeo TI. Natuurlijk kan je veel verschillende Alfa Romeo Giulia occasions vinden bij GasPedaal.nl.

Beter dan de Porsche 911

Als je eens kijkt naar de tweedehands Porsche 911, dan kan je je bijna niet voorstellen dat deze op bepaalde punten onderdoet voor de Alfa Romeo Giulia, welke een topsnelheid heeft van 166 km/u en een vermogen van 92 pk. De Porsche 911 occasions zijn wat ronder gevormd. Wat daarentegen direct opvalt aan het design van de Alfa Romeo Giulia zijn wel de rechte lijnen, waardoor de auto hoekig toont. Toch hebben de Alfa Romeo Giulia modellen een betere wegligging en luchtweerstand dan de sportieve 911.

Een tweedehands Giulia Tubolare Zagato

Alfa Romeo Guilia Tubolare Zagato occasions zie je vrijwel nooit. Sterker nog, er werd in januari 2016 een hele campagne gevoerd om een gebruikte Giulia TZ in Nederland te houden. Het is dan ook een bijzondere auto. Dit model zorgde mede voor de inspiratie voor het design van de en was het eerste model waarin de trommelremmen waren vervangen door schijfremmen. Deze sportieve uitvoering heeft een vermogen van 160 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.