Alfa Romeo MiTo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
465 resultaten

Tweedehands Alfa Romeo MiTo

De Alfa Mito is een driedeurs hatchback in de compacte klasse die in 2008 werd geïntroduceerd. In 2013 kwam de Alfa Mito facelift op de markt. De naam van de Mito is afgeleid van de steden Milano en Torino, de twee plekken waar Alfa van oudsher fabrieken heeft.
Het design van de Mito bevat stijlelementen van de supersportauto Alfa Romeo 8C Competizione. Dat zijn de voorkant met een luchtinlaat uit drie delen, de koplampen achter helder glas en de stijlloze portierramen.

Twinair tweecilindermotor
Kopers van de Alfa Mito hebben keuze uit een breed aanbod van viercilinder benzine- en dieselmotoren en zelfs tweecilinders. Met deze door moederbedrijf Fiat gedoopte motor brengt Alfa het al enkele jaren populaire downsizen van motoren naar een nieuw niveau. De tweecilinder is door moederbedrijf Fiat inmiddels ook toegepast in de Fiat Panda, de Fiat Punto, de Fiat 500 en de Lancia Ypsilon.

Automaat
De motoren zijn standaard gekoppeld aan handgeschakelde versnellingsbak, maar kunnen tegen meerprijs worden voorzien van Alfa's TCT-versnellingsbak, een halfautomaat die de voordelen van een handbak combineert met die van een automatische versnellingsbak

Alfa MiTo

Een tweedehands Alfa Mito vind je eenvoudig op gasPedaal/nl. Let daarbij op dat het raadzaam is vooraf precies te weten welke van de enorme keuze aan motoren en uitrustingsniveau’s je voorkeur heeft. De prijzen lopen sterk uiteen, afhankelijk van waar de auto van je keuze wordt aangeboden: bij ‘merkvreemde’ bedrijven of dealers. De Mito is sportief, heeft een opvallend uiterlijk en is kwalitatief een prima keuze. Concurrenten zijn onder meer de MINI One, de Audi A1 en de BMW 1-serie.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.