NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Alfa Romeo Giulietta Occasions

316 occasions gevonden

De allereerste Alfa Romeo Giulietta modellen zijn tussen eind jaren 70 en midden jaren 80 verkocht. Daarna werd het ijzig stil rondom dit model van Alfa Romeo. Pas in 2010 komt de volledig vernieuwde opvolger van de Alfa Romeo 147 op de markt. Omdat de verkoopcijfers alleen maar dalen, stopt de productie uiteindelijk in 2020. Hierdoor zijn er enkel nog Alfa Romeo Giulietta occasions verkrijgbaar. Was een tweedehands Alfa Romeo Giulietta in de hoedanigheid van de Alfa Romeo 147 nog een vierdeurs sedan, in 2010 komt het model terug als sportieve vijfdeurs hatchback, een echte middenklasser.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 65 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Alfa Romeo Giulietta, terug van weggeweest

De Alfa Romeo Giulietta modellen vanaf 2010 zijn verkrijgbaar met 1,4- of 1,7-liter turbobenzinemotor of een 1.6 of 2.0 turbodiesel. Deze motoren hebben een vermogen van 77 kW/105 pk tot 177 kW/241 pk. Je kunt ook kiezen voor een 1.4-versie met LPG-installatie. Bij de zogeheten standaardmodellen wordt een 6-bak geleverd, maar wie wil, kan ook kiezen voor een 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. Het unieke DNA-systeem waar de Alfa Romeo Giulietta occasions mee zijn uitgerust, helpt je de manier van rijden van de auto op je eigen smaak af te stemmen. Denk aan gasrespons, stuurbekrachtiging en het stabiliteitsprogramma. De D-stand is de dynamische, sportieve stand, N is de standaardinstelling en A laat de auto zuiniger rijden.

Wil je een nieuwere Alfa Romeo Giulietta kopen? In 2014 ondergaat de auto een make-over, met nieuwe wielen en carrosseriekleuren, maar ook met nieuwe, beter ondersteunende stoelen en een verbeterd infotainmentsysteem. Ook in 2016 vindt er een facelift plaats, waarbij de voorkant meer op die van de Alfa Romeo Giulia gaat lijken.

De Alfa Giulietta prijs en uitvoeringen online vergelijken

Ga je een Alfa Romeo Giulietta kopen? Dan kun je kiezen uit een bijzonder ruim aanbod Alfa Romeo Giulietta occasions. Daarmee kan het een hele uitdaging zijn om binnen dit aanbod van Alfa Romeo Giulietta occasions die ene auto te vinden die volledig aan je wensen voldoet. Dat is waar GasPedaal.nl je nu precies bij helpt. Wij hebben namelijk het grootste aanbod van Alfa Romeo Giulietta occasions voor je klaargezet. Het enige dat jij nu hoeft te doen, is vaststellen op welk type brandstof jouw Giulietta moet rijden en welk budget je beschikbaar hebt.

De Alfa Giulietta prijs wordt voor een groot deel bepaald door het bouwjaar, de opties en de kilometerstand. Met het duidelijke overzicht op GasPedaal.nl is vergelijken wel heel makkelijk en vind je snel de auto die aan je wensen en eisen voldoet.