Seat Cordoba Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
151 resultaten

Tweedehands Seat Cordoba

De Seat Cordoba is een twee- en vierdeurs sedan en een vijfdeurs stationwagon (Seat Cordoba Vario genaamd) op basis van de tweede en derde generatie Seat Ibiza. Beide zijn op hun beurt gebaseerd op de Volkswagen Polo uit dezelfde periode.
De eerste generatie Seat Cordoba (1993-2002) was leverbaar als twee- en vierdeurs sedan en als vijfdeurs stationwagon. Alle drie de modellen kregen in 1999 een facelift waarbij het uiterlijk werd gemoderniseerd en de uitrusting verbeterd. De tweede Seat Cordoba was van 2002 tot 2008 leverbaar. Seat leverde deze alleen nog als vierdeurs sedan.

Automaat alleen op benzinemotor
Voor de eerste Seat Cordoba waren uitsluitend viercilinder benzine- en dieselmotoren leverbaar. De meeste motoren hadden een handgeschakelde versnellingsbak. Een automaat was slechts op de sterkere benzineversies leverbaar.

Driecilindermotor
Met de tweede generatie Cordoba speelde Seat in op de trend naar downsizing. De basisdiesel had een driecilindermotor om het brandstofverbruik te verminderen. Op dit model was een automaat in combinatie met meer motoren leverbaar, maar nog steeds niet op de diesels.

Seat Cordoba

Ben je op zoek naar een tweedehands Seat Cordoba, dan zit je bij GasPedaal.nl goed. Hier vind je niet alleen een groot aantal Seat Cordoba occasions, maar het aanbod wisselt voortdurend, zodat je een goed beeld krijgt van de markt.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.