NL aanbod

EU aanbod

Mitsubishi Pajero Occasions

52 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 5 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Mitsubishi Pajero occasions, twaalf Dakar-overwinningen

Robuust en onverzettelijk, zo staat een tweedehands Mitsubishi Pajero van het Japanse merk Mitsubishi Motors Corporation bekend. Een stoere auto waarvan de eerste generatie werd geproduceerd in 1982. De naam Pajero is Japans voor pampakat, maar die naam wordt in Spaanssprekende landen vertaalt als 'rukker'. Pajero is in die landen daarom vervangen door de beter klinkende namen zoals Montero of Shogun. In 1985 won de Mitsubishi Pajero de bekende rally Parijs-Dakar. Het bleek een eerste overwinning te zijn in een lange reeks van twaalf. De tweede generatie van de Mitsubishi Pajero werd geïntroduceerd in het jaar 1992. Dit is een verbeterde versie met sterke motors, een kleine facelift en een antiblokkeersysteem (ABS).

De derde generatie van Mitsubishi Pajero modellen kwam eind 2000 op de Nederlandse markt en de vierde generatie in 2006. Inmiddels wordt de Mitsubishi Pajero niet meer geproduceerd. Wil je een Mitsubishi Pajero kopen, dan moet je de Mitsubishi Pajero tweedehands zien te scoren. De Mitshubishi Pajero Pinin occasion is een populair model dat nog steeds heel geliefd is. In de markt gezet als een compacte trendy auto voor dames, maar ook veel gebruikt door heren. Verkrijgbaar als compacte driedeurs of als long body vijfdeurs wagen.

Mitsubishi Pajero modellen: veiligheid en energielabels

De belangrijkste reden waarom de Mitsubishi Pajero niet meer wordt geproduceerd, is het energieverbruik. The Final Edition was de laatste uit een reeks van Mitsubishi Pajero modellen en bleef beperkt tot een productie van slechts 700 stuks. Alle extra's op dit laatste model mochten er zijn. Om er slechts enkele te noemen: een zonnedak, een vijftrapsautomaat, opvallende stickers en een Citizen-horloge voor de eigenaar.

Mitsubishi Pajero occasions zijn ruime, betrouwbare en veilige auto's die in de meeste gevallen zijn voorzien van ABS, airconditioning, airbags en stuurbekrachtiging. Houd je van luxe, dan is het goed om te weten dat een nieuwere tweedehands Mitsubishi Pajero het beste is toegerust. Dat geldt niet alleen voor een eventueel navigatiesysteem in de auto, maar ook voor extra's zoals cruisecontrol en een parkeersensor.

Het gemiddelde energielabel voor een occasion Mitsubishi Pajero is G. Dit betekent dat deze auto niet zuinig is. Voor veel liefhebbers is dit echter geen reden om van een Mitsubishi Pajero kopen af te zien. Deze mensen houden gewoon van deze stoere SUV met hoge instap en voldoende ruimte voor extra passagiers en spullen. Een Mitsubishi Pajero occasion kopen in een diesel-uitvoering staat dan ook voor veel mensen bovenaan het lijstje.