NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi Q 2 Occasions

668 occasions gevonden

Elegant en origineel', dat waren woorden die de jury uitsprak over de Audi Q2 toen deze auto in 2017 de German Design Award won. De Q-modellen van Audi zijn allemaal SUV's, hoewel een tweedehands Audi Q2 gezien het formaat beter een cross-over genoemd kan worden. De Audi Q2 occasions zijn een kleinere versie van de Audi Q3. De daklijn loopt iets af en de lichten aan de voorkant zijn relatief groot in vergelijking met andere Q-modellen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 3.104 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De Audi Q2 modellen passen in de Q-reeks, maar zijn net even anders

Ook de achterkant wijkt af van de eerdere modellen. Zo zijn de achterlichten vierkant. Aan de zijkant vallen vooral de grijze C-stijlen op. De Audi Q2 occasion is uitgerust met allerhande technische snufjes uit het hogere segment. Opties als een touchpad voor de bediening van het infotainmentsysteem, een wifi hotspot, een head-up display en een digitaal instrumentenpaneel zijn hier voorbeelden van. In de bagageruimte kun je 405 liter kwijt. De achterbank klap je eenvoudig plat en dan is het zelfs mogelijk 1.050 liter mee te vervoeren.

Wil je nog wat meer laadruimte, kies dan voor de vergelijkbare Mazda CX-30 met een maximale laadruimte van 1.406 liter. Ook aan veilig rijden heeft Audi gedacht. Deze SUV is onder meer voorzien van verkeersbordherkenning en adaptieve cruisecontrol.

De technische ins en outs van de Audi Q2 occasion

De Audi Q2 occasions zijn 4,19 meter lang en wegen 1.205 kilo. Voorin zit je voor een SUV behoorlijk laag. Achterin is de ruimte voldoende, maar vergeleken met andere SUV's is de beenruimte en de hoofdruimte beperkt. Een tweedehands Audi Q2 uit 2020 heeft een aantal kleine wijzigingen ondergaan en is wat sportiever vormgegeven. Wil je sportstoelen en een sportief stuur? Dan kun je een Audi Q2 kopen uit de S-Line. De Audi Q2 modellen zijn verkrijgbaar in combinatie met drie verschillende TFSI-motoren en drie TDI-motoren die in vermogen oplopen van 116 tot 190 pk. Ook varianten met vierwielaandrijving (de Audi Q2 Quattro) en DSG-transmissie zijn via GasPedaal.nl verkrijgbaar.

Wil je een Audi Q2 tweedehands benzine model, dan kun je kiezen uit vier motoren. De dieselvariant heeft drie motoren. De basisversie van de dieselmotor is een 1.5 liter van 85 kW. De 1.0 liter benzinemotor heeft een vermogen van 85 kW bij een driecilindermotor. De 1.5 liter viercilindermotor levert een vermogen van 110 kW. De 2.0 liter variant met viercilindermotor levert 140 kW. De Audi Q2 occasions reageren directer als je meer instuurt. Zo krijg je een perfecte combinatie van wendbaarheid en stabiliteit. Dat maakt een Audi Q2 kopen een veilige keuze.

Motorisering