Jaguar I-Pace Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
233 resultaten

Tweedehands Jaguar I-pace

Na de F- en E-PACE bracht Jaguar de I-PACE uit. Een volledige elektrische SUV die je kunt plaatsen tussen een personenauto en terreinwagen. Bij de F- en E-PACE werden wat onderdelen uit andere modellen van Jaguar gebruikt. Bij de I-PACE is dat niet het geval. De Jaguar I-PACE is met een nieuwprijs van ruim 80.000 euro behoorlijk aan de prijs. Volgens Jaguar is de SUV dan ook een regelrechte concurrent van de Tesla Model S. GasPedaal.nl stelt je ook bij de zoektocht naar een occasion Jaguar I-PACE niet teleur. De concurrentie op de elektrische markt is groot. Tesla zette rond 2010 de toon met de prestatie van een heel serieus elektrisch model. Andere merken zetten de achtervolging in, zij het met enkele jaren achterstand. Tegenwoordig staan er meer serieuze elektrische auto’s dan ooit in de Nederlandse showrooms. Porsche, , BMW en natuurlijk Jaguar: allemaal werken/werkten ze aan de ontwikkeling van een elektrische auto. Jaguar bond rechtstreeks de strijd aan met de Tesla Model S. De Jaguar I-PACE is hier het resultaat van. Anders dan bij Tesla heb je bij aankoop van een occasion Jaguar I-PACE de keus uit maar één type accu. Dat is wel gelijk een krachtig exemplaar van 90 kWh. Met een volle accu zou je zo’n 480 tot 540 kilometer af kunnen leggen. Voor dagelijks gebruik méér dan genoeg.

Jaguar I-pace

Al een paar jaar rijdt Jaguar mee met de Formule E. Van die ervaringen hebben de Britten veel geleerd. Ze hebben die wijsheid gelijk toegepast op de occasion Jaguar I-PACE. De SUV heeft twee elektromotoren die boven de voor- en achteras liggen en daarmee een ideale gewichtsverdeling. Als passagier zit je bovenop het batterijpakket, die ligt namelijk middenin de auto. Bochtjes pakken gaat met de Jaguar I-PACE zonder problemen, want het zwaartepunt van de auto ligt dichtbij de grond. Zoals BMW, Nissan en Opel maakt Jaguar gebruik van ‘Single-pedal driving’. Je bedient de auto met slecht één pedaal waarmee je gasgeeft en remt.

Volwassen gedrag. Oók off road

De SUV is er één die je kunt plaatsen tussen een personenauto en terreinwagen. Off road gedraagt de occasion Jaguar I-PACE zich dan ook prima. Natuurlijk merk je dat wel in je accugebruik. Overigens heb je te maken met een laadtijd van veertig minuten als je je auto aan een snellader hangt. Aan een normaal stopcontact duurt dat ruim tien uur. De snelheid van de I-PACE is met een acceleratie van 0 tot 100 km/u in 4,8 seconden indrukwekkend te noemen.

Op zoek naar een occasion Jaguar I-PACE?

Wist je dat Gaspedaal.nl het occasionaanbod van meerdere autowebsites met elkaar combineert? Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw occasion Jaguar I-PACE, lekker relaxed vanaf de bank. Veel succes met speuren!

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.