NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Tesla Model S Occasions

433 occasions gevonden

De missie van Tesla om de verbrandingsmotor finaal te vervangen door een elektrische aandrijving startte in 2003. Aanvankelijk waren er enkele kinderziektes, waarbij de accucapaciteit en -productie lang het zorgenkindje bleken, maar daarna groeide Tesla uit tot een belangrijke speler. In 2008 bracht het innovatieve bedrijf zijn eerste model uit, de Tesla Roadster. Deze dure sportwagen was slechts in beperkte oplage verkrijgbaar. Hierdoor konden de Tesla Model S modellen worden gefinancierd en ontwikkeld. Uiteindelijk kwam dit model in 2012 op de Amerikaanse markt en een jaartje later volgde de Europese markt.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 32 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Hoe Tesla Model S de wereld verovert

Vandaag de dag, veel Tesla Model S modellen en innovaties later, doet de Tesla Roadster rustig zijn toertje en zien we dat een Tesla Model S kopen nog steeds populair is. Bij GasPedaal ontdek je alvast alle Tesla Model S occasions die er in Nederland te vinden zijn.Tesla Model S kopen als 100% elektrisch alternatief

Dat de Tesla Model S occasions een uniek staaltje van innovatie en ondernemerschap met zich meebrengen, is je allicht niet ontgaan. De vijfdeurs sedan heeft dan ook een knap en sportief uiterlijk. Daarnaast is de auto uitgedost met ultramoderne software en een uitstekende aandrijflijn. De lithium-ion-accu zorgt dan weer voor een 100% elektrische aandrijving. Het zal dan ook niet verbazen dat de Tesla Model S prijs na prijs in de wacht sleepte, zoals de World Green Car-award in 2013. In 2019 bekroonde het Amerikaanse automagazine Motor Trend, ter gelegenheid van zijn zeventigjarig bestaan, de auto nog als de meest invloedrijke auto ooit.Alsof dit nog niet genoeg is, wordt ook de productie van de Tesla-modellen steeds zuiniger. De actieradius wordt dan weer steeds groter, tot meer dan 600 km. Ten slotte combineren Tesla Model S occasions het beste van twee werelden. Behalve een goede score op duurzaamheid, behaalt het Model S ook snelheden die eerder voor een elektrische auto ongekend waren. De plaid behaalt zelfs een topsnelheid van 322 km/u.Wat maakt de Tesla Model S occasions bijzonder?

De meeste Tesla Model S occasions zijn vijfzitters, maar de bagageruimte kan met een extra achterbank worden uitgerust. Bovendien is er nog plek voor bagage onder de voorklep, de zogeheten frunk. De actieradius van de accu bedraagt 200 tot meer dan 600 km. Het accutype wordt vergezeld van een cijfer. Hoe hoger dit cijfer, hoe hoger de accucapaciteit. Opladen kan bij een van de vele laadpalen die in Nederland te vinden zijn, maar ook thuis of aan een van de Tesla-Supercharger-stations opladen is mogelijk. Daarnaast zijn er nog veel opties en subtiele of grotere verschillen die variëren per tweedehands Tesla Model S. Zoals een panoramadak of de Ludicrous Mode waardoor je na 2,5 seconden 100 km/u haalt. Ook de Autopilot is de moeite waard: hierdoor kan de auto deels zelfstandig rijden.Bekijk ook eens de andere modellen van deze vooruitstrevende autoproducent, zoals Tesla Model 3 en Model X.