Tesla Model S Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
294 resultaten

Tweedehands Tesla Model S

Een tweedehands Tesla Model S is eigenlijk nog een praktische nieuwe auto. Deze auto verscheen voor het eerst in 2012, maar in 2009 werd het eerste prototype al gepresenteerd op de Frankfurt Motor Show. Hier werd de auto nog geen Model S genoemd, maar stond de auto nog bekend als de Tesla WhiteStar. Dit was de codenaam die binnen het ontwikkelingsproces werd gebruikt. Drie jaar later konden de eerste Tesla Model S auto’s worden gekocht. Als je nu een gebruikte Model S wilt kopen, dan kies je dus voor een nog relatief jonge auto. Natuurlijk zijn er ook andere elektrische auto’s van Tesla te vinden bij GasPedaal.nl, zoals bijvoorbeeld de Tesla Roadster en de Tesla Model X.

Een elektrische 5-deurs auto van goede kwaliteit

De Tesla Model S werd van begin af aan al bijzonder goed verkocht. Zeker in Californië en in Noorwegen doet de auto het erg goed. Dat is ook niet heel vreemd, want hier zijn de meeste Tesla laadstations te vinden. De Tesla modellen worden allemaal op Nederlandse bodem geassembleerd, dus er mag wel worden gezegd dat de auto’s voor een deel van Nederlandse makelij zijn. Natuurlijk blijven het wel voertuigen van het Amerikaanse merk. De Tesla Model S is een luxe en zeer ruime 5-deurs.

De Tesla heeft een perfecte veiligheidsscore

Voertuigen worden getest voordat deze daadwerkelijk de weg op mogen. Zo worden zij bijvoorbeeld getest op veiligheid, maar ook op de milieuvriendelijkheid. Het is vanzelfsprekend dat de score op het gebied van milieuvriendelijkheid optimaal is, want het gaat om een volledig elektrische auto, net als de andere modellen van het merk. Als we kijken naar de test op het gebied van veiligheid, dan zien we dat hier een score werd gehaald van 5.0 NHTSA. Beter dan dit kan niet, dus het mag gezegd worden dat de tweedehands Tesla Model S zeer veilig is.

De frunk van de Tesla Model S

Wie een gebruikte Tesla Model S wil kopen, die krijgt een voertuig met een frunk. Dit is een naam die door de fabrikant zelf verzonnen is. Hier wordt de laadruimte mee bedoeld. Het is namelijk zo dat de motor aan de achterkant van de auto te vinden is, waardoor de laadruimte aan de voorkant te vinden is. Frunk is een samensmelting van de woorden ‘trunk’, ofwel kofferbak, en ‘front’, ofwel de voorzijde. Door de jaren heen heeft de Tesla Model S al meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen, dus er kan niet anders worden geconcludeerd dan dat je met een tweedehands Tesla Model S gewoon een heel goede keuze maakt.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.