Citroën C4 Cactus Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
1191 resultaten

Tweedehands Citroën C4 Cactus

Tweedehands Citroën C4 Cactus modellen zijn nog niet erg oud. De allereerste werd namelijk pas in het najaar van 2014 op de markt gebracht. Deze auto moest de concurrentie aangaan met diverse crossover terreinwagens in het compacte segment. Directe concurrerende modellen zijn bijvoorbeeld de tweedehands Renault Captur, de gebruikte Opel Mokka en de occasion modellen van de Nissan Juke en de Dacia Duster alsmede de Skoda Yeti. De meest interessante kenmerken van de tweedehands Citroën C4 Cactus zijn wel de zuinigheid, het lichte gewicht en de ruimte in deze compacte 5-deurs auto.

De beste kenmerken

De Franse autofabrikant wilde met de Citroën C4 Cactus eens een heel andere auto op de markt zetten, om de directe strijd aan te gaan met de diverse crossover terreinwagens op de markt. Het idee was om een unieke auto op de markt te zetten die zowel zuinig als lekker ruim was. Dit lukte, omdat er geen onnodige zaken zijn toegevoegd aan het model. Er werd gekozen voor een combinatie van goede kenmerken zonder dat er teveel poespas bij kwam kijken. Hierdoor lukte het de fabrikant om een relatief lichte auto op de markt te zetten, die heel zuinig rijdt in zijn klasse en die veel (opberg)ruimte te bieden heeft. De kofferbak heeft een inhoud van 358 liter.

Gebruik van diverse motoren

Onder de gebruikte Citroën C4 Cactus modellen zijn meerdere motoruitvoeringen te vinden. Er is een start/stop model te krijgen die vooral bekend staat om de zuinigheid. Dan is er een 3-cilinder benzinemotor in twee uitvoeringen gebruikt. De ene motor levert een vermogen van 82 pk en de andere benzine uitvoering levert een vermogen van 110 pk. Uiteraard zijn er ook dieselopties. Je kan onder de gebruikte Citroën C4 Cactus modellen diesel uitvoeringen vinden die een vermogen van 90 pk leveren, maar er is ook gebruik gemaakt van een dieselmotor die 100 pk te bieden heeft.

Een eindeloos assortiment

De tweedehands Citroën C4 Cactus is erg geliefd. De auto heeft een ruim, modern, luxe en toch ook speels karakter. De auto is in maar liefst 21 combinaties te krijgen als het gaat om de kleuren van de carrosserie. Hierdoor is het aanbod tweedehands Citroën C4 Cactus modellen veelzijdig. Je kunt eigenlijk alle kanten op als het om kleurcombinaties gaat. Daarnaast zijn er diverse occasions met extra’s, zoals onder meer een navigatiesysteem of een achteruitrijcamera. De gebruikte Citroën C4 Cactus is vooral ook erg populair om het comfortabele en ruime interieur.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.