NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Citroen C 3 Aircross Occasions

723 occasions gevonden

De Citroën C3 Aircross is een eigenzinnige, compacte crossover die plaats biedt aan vijf personen. De C3 Aircross staat sinds 2017 in de prijslijsten en heeft sindsdien goed gescoord ? Citroën heeft al meer dan 100.000 stuks verkocht. Het vrolijke karakter en de praktische eigenschappen van deze auto zijn belangrijke redenen voor het succes van het model. Op Gaspedaal.nl ontdek je meer over Citroën C3 occasions.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 427 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Citroën C3 Aircross

Citroën heeft veel ervaring met het maken van compacte, maar zeer praktische auto's. De C3 Aircross is wat dat betreft geen uitzondering. De compacte crossover is lekker wendbaar en klein genoeg om je eenvoudig door binnensteden te manoeuvreren, maar biedt voldoende ruimte om vijf inzittenden in alle comfort te verplaatsen. De C3 Aircross is de opvolger van niet één, maar twee voormalige modellen: de C3 Picasso en de C4 Cactus. Citroën combineert in de C3 Aircross in feite het beste van beide werelden om een auto neer te zetten die nog tijden mee kan gaan.

Uitvoeringen C3 AircrossHet mag duidelijk zijn dat de Citroën C3 Aircross goed in de smaak is gevallen bij het grote publiek. Sinds zijn debuut in 2017 heeft de C3 Aircross al een facelift gekregen (in 2021) en zijn er verscheidene uitvoeringen verkrijgbaar om de auto breed in de markt te zetten. De C3 Aircross is verkrijgbaar met compacte, relatief zuinige benzine- en dieselmotoren. Hierbij ligt het vermogen voor benzinemotoren tussen de 82 en 130 pk, het vermogen van diesel varieert van 100 tot 120 pk. Er is een handgeschakelde vijf- of zesbak beschikbaar of een automaat. De C3 Aircross heeft altijd voorwielaandrijving.

Citroën C3 Aircross occasionsEen van de redenen dat de Citroën C3 occasions zo aantrekkelijk zijn, heeft te maken met de hoge mate waarin de B-segmenter als nieuwe auto gepersonaliseerd kan worden. Je kunt de C3 Aircross bijvoorbeeld samenstellen met twee kleuren, eentje voor de koets en eentje voor het dak. Ook binnenin kan de C3 Aircross opgeleukt worden met allerlei materialen en kleuren. Bij meer dan een derde van alle C3 Aircross occasions is dit ook gedaan. Dit maakt de Citroën C3 Aircross bovenal een vrolijk en eigenzinnige occasion. Wie de tweedehandsmarkt bekijkt vindt ze in talloze smaken.

Citroën C3 Aircross occasions zijn hartstikke praktischCitroën C3 Aircross occasions zijn zeer praktisch. Hoewel de C3 Aircross met zijn 4,15 meter een relatief kleine auto is, kun je er door de handige indeling van de binnenruimte veel in kwijt. Wanneer nodig, is de C3 Aircross ruim genoeg om vijf inzittenden comfortabel te vervoeren. Echter, wanneer je bagageruimte nodig hebt kun je de zitbank naar wens in delen neerklappen om meer plaats te creëren. Ook qua technologische snufjes zit het wel snor met deze Citroën. Zo is de crossover verkrijgbaar met Apple Carplay of Android Auto en kun je je telefoon draadloos opladen.

Prijs Citroën C3 Aircross occasionsEr zijn geen verrassingen wat betreft de prijs van de Citroën C3 Aircross occasions. Het is een op de massa gerichte, gebruiksvriendelijke en toegankelijke crossover en daar is de prijs dan ook naar. De bedragen zijn vergelijkbaar met concurrerende modellen als de Nissan Juke, Renault Captur en Peugeot 2008. Afhankelijk van de exacte specificatie, eventuele opties, de tellerstand en het bouwjaar kan de prijs van een Citroën C3 Aircross occasion verder oplopen.Meer Citroen C3 Aircross modellen

Bekijk ook Citroen C3 Aircross occasions of meer informatie over de Citroen C3 Aircross op AutoTrack en Citroen C3 Aircross occasions op AutoWereld.