Chrysler Sebring Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
43 resultaten

Tweedehands Chrysler Sebring

Chrysler Sebring occasions zijn verkrijgbaar vanaf het bouwjaar 2001. We hebben het dan over de Europese uitvoering van deze Amerikaanse auto. Het is namelijk zo dat de Chrysler Sebring al in 1995 op de Amerikaanse markt verscheen. In de Verenigde Staten werd het model op de markt gebracht als speciale uitvoering van de tweedehands Chrysler Cirrus, namelijk in coupé uitvoering en in cabrio uitvoering. In Europa kennen we de Amerikaanse Chrysler Sebring dus vanaf 2001, in een cabrio uitvoering en als sedan. Overigens werden er in de Verenigde Staten meerdere modellen op hetzelfde platform geproduceerd, zoals ook de gebruikte Plymouth en de tweedehands Dodge Stratus. Deze zien we in Europa vaker dan de tweedehands Chrysler Stratus.

Meerdere versies van de Chrysler Sebring sedan

Onder de Chrysler Sebring occasions van GasPedaal.nl kan je meerdere uitvoeringen vinden. In 2001 verscheen als eerste de sedan versie van de Chrysler Sebring. Deze werd in drie uitvoeringen op de markt gebracht, namelijk de tweedehands Chrysler Sebring 2.0i 16V LE, de gebruikte Chrysler Sebring 2.7i 24V LE en tot slot natuurlijk ook de Chrysler Sebring 2.7i 24V LX occasions. De 6-cilinder versie werd alleen in een automatische uitvoering geleverd. De 4-cilinder versie kwam beschikbaar in een handgeschakeld model met vijf versnellingen en in een tiptronic versie ((semi-)automatisch geschakeld).

Andere modellen

Onder de Chrysler Sebring occasions kan je een 2,7l 6-cilinder uitvoering vinden in een LX uitvoering en een LE uitvoering. De LE is aanzienlijk eenvoudiger uitgevoerd. Wanneer je een hoge mate van luxe verwacht in je Chrysler Sebring, dan is de LX uitvoering een betere keuze. Deze heeft onder meer een boordcomputer, een buitentemperatuurmeter, een lederen bekleding en verwarmde stoelen. Daarnaast heeft deze ook mistlampen aan de voorzijde en zijn deze tweedehands uitvoeringen voorzien van lichtmetalen velgen. In 2003 volgde de cabrio uitvoering. Ook deze werd weer in verschillende varianten uitgebracht, namelijk de 2.7i 24V Limited, de 2.0i 16V LX en de 2.7i 24V LX. In 2006 werd de productie van deze modellen stopgezet en werden de nieuwe modellen op de markt geplaatst, namelijk de Chrysler Sebring 2.7i 24V Touring en de 2.0i 16V Touring, die uiteraard ook als tweedehands auto worden aangeboden op GasPedaal.nl.

Prestaties van de tweedehands Chrysler Sebring

Onder de Chrysler Sebring occasions vind je zowel diesel uitvoeringen als modellen met een benzinemotor. Het prestatievermogen van de 2,0 l en de 2,7 l versie ligt tussen de 141 en 203 pk. Dit betekent ook dat de maximum snelheid ligt tussen de 180 en de 216 km/u. In de jaren 2007 tot en met 2010 werd de tweedehands Chrysler Sebring gemaakt, welke tegelijk verscheen met de gebruikte Dodge Avenger.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.