Chrysler Voyager Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
107 resultaten

Tweedehands Chrysler Voyager

In 1983 verscheen er een nieuw voertuig op de markt in een design dat nog niet eerder werd gezien. Het was geen personenbus en het was zeker geen reguliere personenwagen. Het zat er eigenlijk precies tussenin en juist hierdoor werd de Chrysler Voyager een unieke verschijning op de weg. De eerste werd in 1983 gemaakt en vormde direct de start van een compleet nieuwe klasse in de wereld van auto’s. Deze klasse werd ook wel de ‘van’ genoemd. De Chrysler Voyager occasion is zeker een goede keuze als je op GasPedaal.nl op zoek gaat naar een ruim voertuig, bijvoorbeeld voor een groot gezin of voor het vervoer van personeel.

Classic en Comfort

Als je gaat speuren naar een mooie occasion tussen de tweedehands Chrysler Voyager modellen, dan kom je de Comfort en de Classic tegen. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende motoren. Zo kan je kiezen voor een 2,5 liter commonrail-diesel, welke een verbruik heeft van 7,7 liter per 100 kilometer, maar je kan ook kiezen voor een 2,8 liter commonrail-diesel. Deze is voorzien van een automatische transmissie en kent een gemiddeld verbruik van 8,4 liter per 100 km. Tot slot is er ook de uitvoering met de 2,4 liter viercilindermotor. Deze is op het vlak van verbruik het duurst. Het verbruik ligt namelijk gemiddeld op een kleine 10 liter per 100 km.

De standaard uitvoeringen

Opvallend aan de tweedehands Chrysler Voyager is wel dat de standaard uitvoering al behoorlijk luxe is. Natuurlijk vind je een zee van ruimte in deze gebruikte Chrysler Voyager, die plek biedt aan maar liefst zeven inzittenden. De zitplaatsen kunnen naar wens worden gerangschikt. Dit is heel eenvoudig, waardoor de indeling makkelijk kan worden aangepast aan het aantal passagiers of de hoeveelheid bagage die meegenomen moet worden in de tweedehands Chrysler Voyager. Het wisselen van de zitplaatsen wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van het Easy Out Roller Systeem. Daarnaast heeft de standaard uitvoering tweedehands Chrysler Voyager twee schuifdeuren met een goed kinderslot.

Luxere uitvoeringen

Onder de Chrysler Voyager Comfort occasions zijn ook uitvoeringen te vinden die aanzienlijk luxer zijn. Deze zijn met extra opties geleverd aan de eerste eigenaar. Zo kon de tweedehands Chrysler Voyager optioneel worden uitgevoerd met elektrische schuifdeuren die zijn voorzien van een afstandsbediening en klembeveiliging. Deze modellen hebben ook een dakreling voor diverse systemen voor op het dak. Ook optioneel was het parkeerhulpsysteem dat in diverse Chrysler Voyager occasions wordt gezien.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.