NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Chrysler Pacifica Occasions

19 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 4 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Chrysler Pacifica

De Chrysler Pacifica werd voor het eerst in 2004 gemaakt en de laatste werd geproduceerd in 2008. De tweedehands Chrysler Pacifica werd voor het eerst als conceptauto gezien in 1999. Vervolgens werd er een nieuw prototype gepresenteerd in 2004 en uiteindelijk werd dit prototype binnen drie maanden al als productversie beschikbaar gesteld. Dit gebeurde in New York, op de International Auto Show. Er is geen officiële opvolger uit de Chrysler Group benoemd, maar onofficieel wordt de Dodge Journey als opvolger van de tweedehands Chrysler Pacifica gezien. De Chrysler Pacifica occasions zijn een mix tussen een MPV, een SUV en een sportieve gezinsauto. Hiermee wordt deze auto ook wel gezien als cross-over.

Verschillende modellen

De tweedehands Chrysler Pacifica is er in meerdere uitvoeringen. De 5-deurs sportieve gezinsauto is er met vierwielaandrijving en met voorwielaandrijving. Daarnaast zijn er 4-traps en 6-traps automaten en zijn er Chrysler Pacifica occasions met een 3,5 en een 3,6 liter 6-cilinder motor, maar ook met een 4 liter 6-cilinder motor. Een tweedehands Chrysler Pacifica biedt hiermee een vermogen tussen de 186 en de 190 kW. Overigens was de Chrysler Pacifica het eerste model dat op de markt werd gebracht in samenwerking met Mercedes-Benz.

Overeenkomsten met Mercedes-Benz

Veel mensen moeten bij het zien van de tweedehands Chrysler Pacifica direct denken aan een Mercedes. Dit is ook niet vreemd, gezien de twee merken samenwerkten aan het design en de uitvoering van deze Chrysler. Er zijn wel wat verschillen, maar in grote lijnen komen de modellen toch wel overeen. We hebben het dan over meerdere modellen van Mercedes-Benz. Waar de twee ook goed in overeenkomen is de ruimte. Het is heel duidelijk dat er gewerkt is aan het realiseren van voldoende ruimte, zodat de tweedehands Chrysler Pacifica echt gezien kan worden als familieauto. Er kunnen dan ook makkelijk drie kinderen plaatsnemen op de achterbank.

Het eerste zuinige model

Om met de tijd van duurzaamheid mee te gaan moest Chrysler zuiniger worden. Door de samenwerking aan te gaan met Mercedes-Benz werden er zuinigere auto's gerealiseerd en de tweedehands Chrysler Pacifica was hier de eerste van. Het verbruik ligt op 1 op 13 gemiddeld en dat is heel redelijk voor de begrippen die in de Verenigde Staten leven, zeker gezien de toch wel zware motor die in de Chrysler Pacifica occasions te vinden is. Natuurlijk kan je bij GasPedaal.nl meerdere uitvoeringen van de Chrysler Pacifica vinden als jij interesse hebt in een luxe en ruime gezinsauto van een betrouwbaar merk.