Chrysler Crossfire Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
25 resultaten

Tweedehands Chrysler Crossfire

Wil je een tweedehands Chrysler Crossfire aanschaffen? Dan kan je deze natuurlijk vinden tussen de duizenden occasions van GasPedaal.nl. De Chrysler Crossfire occasions hebben een bouwjaar tussen 2004 en 2007. Direct bij de presentatie van de Chrysler Crossfire, in 2004, waren er twee uitvoeringen te verkrijgen. Dit waren de roadster en de coupé. Een jaar later, in 2005, verschenen de supercharged SRT-6 en de cabrio. De tweedehands Chrysler Crossfire werd in Duitsland gemaakt. In totaal werden er meer dan 70.000 geproduceerd en verkocht.

Wat heeft de Chrysler Crossfire te bieden?

De Chrysler Crossfire occasions hebben natuurlijk een sportieve en moderne uitstraling. Kenmerkend is wel de lange voorzijde en de korte achterzijde van de auto. Een tweedehands Chrysler Crossfire heeft gemiddeld 6,7 seconden nodig om 100 km/u te bereiken en kent een topsnelheid van 240 km/u. De korte achterzijde is wel wat beperkend als het gaat om de kofferbakruimte. De bagage inhoud bedraagt dan ook slechts 215 liter. De tweedehands Chrysler Crossfire heeft de basis van het FR Mercedes-Benz R170 platform en is het meest verwant met de Mercedes-Benz SLK-klasse. De directe voorganger van de tweedehands Chrysler Crossfire is de gebruikte Plymouth Prowler.

Specificaties van de Chrysler Crossfire

Als je een tweedehands Chrysler Crossfire koopt, dan mag je een sterke auto verwachten met de luxe uitstraling waar Chrysler bekend om staat. Afhankelijk van het model profiteer je van 215 pk. Het verbruik van de auto is zeker wel iets om rekening mee te houden. Als je veel in de stad rijdt, dan moet je rekening houden met een verbruik van 14,3 liter per 100 kilometer. Buiten de stad ligt het gemiddelde verbruik op 7,7 liter per 100 kilometer. Wanneer je beide combineert in je dagelijkse rijgedrag, dan moet je toch wel rekenen op een verbruik van 10,1 liter op de 100 kilometer. De tweedehands Chrysler Crossfire heeft een tankinhoud van 60 liter.

Een luxe standaarduitvoering

De standaarduitvoering van de tweedehands Chrysler Crossfire is bijzonder uitgebreid. Zo zijn de stoelen van zowel de passagier als de bestuurder elektrisch verstelbaar in de tweedehands Chrysler Crossfire. Er is een stoelverwarming in twee standen aanwezig en er zijn (zij)airbags voor zowel de bestuurder als de passagier aanwezig (ESP, ABS, BAS en ASR). Een ander voordeel van de gebruikte Chrysler Crossfire is wel dat de bassageruimte vanaf de achterbank ook toegankelijk is. Dit is natuurlijk erg praktisch, maar aan de andere kant wordt het wel vaker als een nadeel ervaren dat de kofferruimte toch aan de kleine kant is.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.