NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Chrysler Crossfire Occasions

24 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een Chrysler Crossfire tweedehands kopen

Chrysler Crossfire modellen danken hun naam aan Walter Chrysler, die in 1875 werd geboren. Als jongeman begon hij met een baan bij de spoorwegen. Daarna werd hij directeur van de Buick Motor Company en vervolgens ging hij bij de Maxwell Motor Company werken. In 1925 richtte hij de Chrysler Corporation op, nam hij de Maxwell Motor Company over en begon hij met de productie van de allereerste Chryslers. De tweede naam van dit ontwerp, Crossfire, verwijst naar de samenwerking van Chrysler met Mercedes-Benz. Het model SLK 32 heeft model gestaan voor de Chrysler Crossfire modellen Coupé en Cabriolet.

Ga je een Chrysler Crossfire kopen, dan krijg je een opvallende en sportieve tweedeurscoupé met een Amerikaans uiterlijk, die in 2003 werd geïntroduceerd. Dit model werd echter geproduceerd door de Duitse carrosseriebouwer Karmann te Osnabrück. De sportieve Chrysler Crossfire Roadster kwam een jaar later in de verkoop en is een tweedeurs cabriolet. Beide modellen zijn auto's waar je van moet houden. Liefhebbers zijn er echter genoeg, ook al wordt de Chrysler Crossfire nu niet meer geproduceerd. Een tweedehands Chrysler Crossfire Cabriolet is maar zeer beperkt beschikbaar. Ben je op zoek naar een occasion Chrysler Crossfire Cabriolet, check dan dagelijks onze website voor een landelijk overzicht.

Betaal de juiste prijs voor de Chrysler Crossfire Coupé

De Chrysler Crossfire prijs is grotendeels afhankelijk van het aanbod en de uitvoering. Van beide modellen zijn slechts vijf versies geproduceerd. Alle Chrysler Crossfire occasions rijden op benzine en zijn uitgevoerd met achterwielaandrijving. Het dashboard van de Chrysler Crossfire is ontworpen door Chrysler zelf en sluit mooi aan op het middenconsole, dat wel wat weg heeft van de console in de SLK 32. Datzelfde geldt ook voor het dashboardkastje en de brede comfortabele stoelen. Zoek jij een van die Chrysler Crossfire occasions met een schakelbak, of wil je toch liever een automaat? Over het algemeen vindt men dat een schakelbak sportiever rijdt dan een automaat. Toch zijn er ook liefhebbers die daar niet op letten en een tweedehands Chrysler Crossfire kopen vanwege het opvallende uiterlijk en het vermogen van de motor.

Het topmodel van de Chrysler Crossfire occasions is de SRT6. Opvallend aan dit model zijn de centraal geplaatste dubbele uitlaat aan de achterzijde, de 15-spaaks lichtmetalen wielen en de vaste spoiler. De 3,2 liter V6 laat zodra je het gaspedaal indrukt een zware diepe roffel horen. Voor de echte liefhebber van Chrysler Crossfire occasions is dit grotendeels waar het om gaat. Opvallen, sportief rijden en genieten, wat wil je nog meer?