NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Chrysler PT Cruiser Occasions

91 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Chrysler PT Cruiser

Ga jij op GasPedaal.nl speuren naar een mooie retrowagen van het merk Chrysler? Dan is het assortiment Chrysler PT Cruiser occasions zeker een goede optie. Dit model is populair juist om de aangenomen stijl in de retrosfeer. De eerste tweedehands Chrysler PT Cruiser werd gemaakt in 2001 en werd speciaal voor Plymouth ontwikkeld. Het was dan ook de bedoeling dat de Chrysler PT Cruiser de directe opvolger zou worden van de tweedehands Plymouth Prowler. Hier werd een stokje voor gestoken, want Plymouth werd gestaakt voordat het model onder deze naam op de markt kon verschijnen. Hierop werd besloten om het model dan uit te brengen onder de naam Chrysler PT Cruiser.

De tweede generatie van de Chrysler PT Cruiser

Als je een tweedehands Chrysler PT Cruiser in het oorspronkelijke model wilt, dan is het nodig om te kiezen voor een tweedehands Chrysler PT Cruiser van voor het jaar 2006. In dit jaar werden er namelijk diverse veranderingen doorgevoerd, voornamelijk in de uitstraling van de auto. Zo heeft de eerste versie een grille die volledig onder de bumper doorloopt, terwijl de nieuwere versie een grille heeft die tot aan de bumper is aangebracht. Daarnaast hebben Chrysler PT Cruiser occasions van de eerste generatie rechthoekige mistlampen en zijn de tweedehands Chrysler PT Cruiser modellen van na 2006 voorzien van ronde mistlampen. Er werden meerdere uitvoeringen op de markt gebracht. Zo kan je kiezen voor de Classic of de Touring occasions, maar je kan ook gaan voor een tweedehands Limited of een gebruikte GT Turbo. De cabriolet uitvoering is ook onder de occasions bijzonder populair.

De cabriolet is aanzienlijk sportiever

Wanneer we de tweedehands Chrysler PT Cruiser vergelijken met de cabriolet uitvoering, dan zijn hier toch behoorlijke verschillen te zien. We hebben het dan natuurlijk niet alleen over de uitstraling en de ruimte, die vanzelfsprekend groter is in de reguliere Chrysler PT Cruiser modellen, maar ook over de prestaties. Zo heeft de gemiddelde Chrysler PT Cruiser occasion 13,5 seconden nodig om naar de 100 km/u te accelereren terwijl de cabrio uitvoering hier slechts 7,6 seconden over doet. Dit is toch een aanzienlijk verschil.

Overige verschillen

Als je nog twijfelt tussen de cabrio versie of een andere tweedehands Chrysler PT Cruiser, dan kunnen de volgende vergelijkingen je wellicht verder helpen. De standaarduitvoering heeft een CO2-uitstoot van 180 g/km en de cabrio heeft een uitstoot van 225 g/km. De standaard occasions rijden maximaal 176 km/u en de cabrio haalt de 220 km/u. Daarentegen heeft de cabrio een bagageruimte van 249 liter en de standaarduitvoering heeft een ruimte van maar liefst 620 liter.