NL aanbod

EU aanbod

BMW M 4 Occasions

86 occasions gevonden

BMW M4 occasions zijn de sportieve tweedehands versies van de BMW 4 Serie. De M4 is verkrijgbaar als coupé en cabriolet en is veel meer gericht op sportief rijden. Dat betekent niet alleen dat de motor een stuk krachtiger is dan bij de wat meer gangbare 4 Serie, maar ook dat het onderstel een stijver is geveerd, wat betekent dat de rit vaak harder is. Dit alles heeft echter een doel; de M4 stuurt aanmerkelijk scherper en sportiever dan zijn tammere broer.

Lees meer over BMW M4 onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 151 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

BMW M4 occasions: niet de enige M

De M-afdeling binnen BMW staat voor sneller, sportiever en vooral meer van alles. Bij de BMW M4 is dat niet anders. Hij is lichter, mede dankzij het gebruik van carbon voor het dak, maar heeft vooral ook veel van zijn sportieve karakter te danken aan een krachtige motor. BMW levert al tientallen jaren modellen met een M-badge, waarvan de BMW M3 verreweg de meest bekende best verkochte variant is. De BMW M5 en BMW M6, maar ook de kleinere M2 en de 1M zijn allemaal zeer sportieve, strak rijdende varianten van anders keurige gezinsauto’s. 

Derde generatie BMW M4 occasions


De eerste 4 Serie, en dus ook de eerste M4, kwam op de markt in 2014. De BMW M4 van de eerste generatie beschikt over een 3.0 liter zescilinder, die 431 pk levert. Dat betekent dat het sprintje van nul naar honderd in 4,1 seconden wordt afgeraffeld. De tweede generatie BMW M4 beschikt nog altijd over een drieliter zescilinder, maar deze is wat krachtiger dan zijn voorganger. Ook bestaat de mogelijkheid dat de vorige eigenaar de M4 heeft uitgerust met allerlei technische hulpmiddelen en snufjes, wat de prijs van deze BMW M4 occasions enigszins kan opdrijven.

Prijs BMW M4 occasions vergeleken met 4 Serie


De BMW M4 occasion is eigenlijk altijd hoger geprijsd dan reguliere modellen uit de 4 Serie met gelijke leeftijd en kilometerstand, tenzij je een model treft dat echt niet meer in goede staat verkeert. Het verschil in prijs is niet zo gek; de M4 bestaat uit lichter - en duurder - materiaal en sportieve varianten met meer vermogen zijn over het algemeen altijd prijziger dan de minder spannende gezinsauto’s. Je krijgt voor die prijs natuurlijk wel wat terug. De BMW M4 is een rasechte sportwagen die rijden bijzonder spannend maakt en waar je je als sportieve rijder erg goed in thuis zult voelen.

Doelgerichte uitvoeringen


Overigens kun je BMW M4 occasions in allerlei verschillende uitvoeringen vinden, waarbij de ene nog doelgerichter is dan de andere. Deze verschillende uitvoeringen troeven elkaar af in vermogen en sportiviteit en zijn een stuk moeilijker te vinden dan de gangbare M4-modellen. En vind je er eentje, wees dan bereid om nog dieper in de buidel te tasten dan je al deed.

Concurrentie BMW M4 occasions


Wie zoekt naar BMW M4 occasions, zal zien dat het aanbod behoorlijk ruim is. BMW’s met de M-badge doen het namelijk altijd erg goed, ook al zijn het auto’s die tot een wat meer exclusief genre behoren. Toch is de M4 bepaald niet zonder concurrentie; steeds meer fabrikanten voegen een sportieve variant van een bestaande gezinsauto toe aan hun assortiment, zodat ook die markt steeds meer spelers krijgt.

Voornaamste tegenstanders BMW M4


De voornaamste concurrenten van de BMW M4 komen uit eigen land; Audi en Mercedes hebben allebei met hun RS en AMG-modellen vergelijkbare auto’s in het assortiment. De strijd tussen deze drie Duitse fabrikanten woedt al vele jaren en een echte beslissing is nog nooit gevallen. Met andere woorden: welke sportieve Duitser je kiest, hangt helemaal af van je wensen en het gevoel. En het is dat laatste waarmee BMW M4 occasions uiteindelijk gekocht worden.

Uitvoeringen

Populaire zoekopdrachten