NL aanbod

EU aanbod

BMW 3 Serie GT Occasions

112 occasions gevonden

De BMW 3 Serie GT is een luxe, praktische gezinsauto die van 2013 tot en met 2020 is geproduceerd. Wegens gematigd succes is hij over slechts één generatie gebouwd, waarbij tussentijds een facelift is verschenen. Dit maakt de 3 Serie GT ? met zijn verlengde koets ? in zekere zin een moderne klassieker. Hij geniet alle voordelen van de 3 Serie (F30) en combineert dit met de praktische zijde van een fastback. Dankzij oneindige personaliseringsmogelijkheden, krachtige motoren en geavanceerde techniek is het een zeer comfortabele auto. Ontdek meer over BMW 3 Serie GT occasions.

Lees meer over BMW 3-serie GT onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis BMW 3 Serie GT

Nadat BMW in 2009 een GT-uitvoering van de 5 Serie lanceert, volgt in 2013 dezelfde behandeling voor de 3 Serie. De GT ? voluit Gran Turismo ? is een variant op de 3 Serie (F30) die van 2011 tot en met 2020 is geproduceerd. De introductie van de GT, die modelcode F34 draagt, volgt in 2013. Hij is gebouwd in de stijl van een fastback, wat inhoudt dat het een vierdeurs sedan is met de praktische achterklep van een hatchback. De BMW 3 Serie GT is 20 centimeter langer dan de sedan, wat resulteert in meer binnenruimte en bagageruimte van 520 liter.

Uitvoeringen en bouwjaren


Geheel volgens traditie is ook de 3 Serie GT met een grotere variatie aan motoren verkrijgbaar. BMW heeft aanvankelijk vier- en zescilinder benzinemotoren klaarliggen waarbij het vermogen rangeert van 184 tot en met 306 pk voor de 335i. Na de facelift van 2016 volgt een krachtiger benzinemodel, de 340i met 326 pk. Bij de diesels ligt het vermogen van de vier- en zespitters tussen de 143 en 313 pk. BMW levert de 3 Serie GT met een handbak of automaat. Standaard heeft hij achterwielaandrijving, maar optioneel is het xDrive-vierwielaandrijvingsysteen verkrijgbaar. Er is zijn talloze uitrustingspakketten verkrijgbaar.

BMW 3 Serie GT occasions


Als premium automerk staat BMW bekend om de hoge mate van personalisatie die mogelijk is bij het samenstellen van een model. De 3 Serie GT is geen uitzondering op de regel. Wie op Gaspedaal.nl het tweedehands aanbod bekijkt, zal een grote verscheidenheid aan exemplaren zien. Qua lakkleuren is de keuze wat beperkt en kom je vooral tinten als blauw, grijs, zilver, zwart en wit tegen, maar gekeken naar de motorenopties en extra?s is er een immense diversiteit. Het kan dan ook niet anders of je moet wel een BMW 3 Serie GT occasion vinden die bij je past.

Pakketten


Af fabriek mag de BMW 3 Serie GT een luxe personenauto genoemd worden. De comfortabele fastback is verder op te leuken met een aantal uitrustingspakketten, beginnende bij de Business en Executive lijnen. Daarboven staat de High Executive, wat onder meer leren bekleding en navigatie toevoegt. Gooi je het liever over de sportieve boeg, dan schikt de M Sport uitvoering. Hiermee krijg je o.a. sportstoelen en een sportonderstel dat de wegligging van de 3 Serie GT aanzienlijk verbetert. Daarmee wordt het rijgedrag van de fastback nog verder aangescherpt. BMW?s staan immers bekend om hun dynamische wegligging.

Prijzen BMW 3 Serie GT occasions


De BMW 3 Serie GT is een luxueuze, ruime occasion van een premium automerk en daar is de prijs dan ook naar. Bovendien betreft het een relatief jong model, waardoor bedragen van occasions aan de hoge kant kunnen zijn. Wel zijn de prijzen in lijn met vergelijkbare modellen uit de 3 Serie reeks en concurrerende auto?s zoals de Audi A5 Sportback en de Citroën DS5. Afhankelijk van de staat van de auto, de tellerstand, het bouwjaar en de specificatie kan de prijs verdrievoudigen.

Populaire zoekopdrachten