Bentley Mulsanne Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
13 resultaten

Tweedehands Bentley Mulsanne

Wanneer we het hebben over de Bentley Mulsanne, dan hebben we het in de meeste gevallen over de Bentley Mulsanne die wordt gemaakt vanaf 2010, maar in de jaren tachtig van de vorige eeuw werden er ook al modellen van deze Bentley gemaakt. De eerste Bentley Mulsanne verscheen al aan het begin van de jaren tachtig. Dit was een sedan die de verkoop van Bentleys een boost moest geven. De tweedehands Bentley Turbo R, de gebruikte Bentley Brooklands, de tweedehands Bentley Continental en de Bentley Eight occasions vinden allemaal hun basis in de Bentley Mulsanne.

Na de overname door Volkswagen

In 1998 nam Volkswagen de merkrechten van Bentley over. Het Volkswagen concern besloot om Bentley weer groots te maken, maar hier waren uiteraard wel nieuwe modellen voor nodig, welke over de nieuwste technieken beschikten. De uitstraling moest sportief zijn om opnieuw aan te spreken en juist door de sportieve touch kwam de tweedehands Bentley Mulsanne weer in het geheugen bovendrijven. De Bentley Mulsanne occasion dankte de naam immers aan een vernoeming naar een bocht die te vinden is op het circuit van Le Mans. Uiteindelijk werd in 2009 een nieuwe Bentley Mulsanne in productie genomen en in 2010 kwamen deze daadwerkelijk op de markt, onder de officiële naam New Bentley Mulsanne.

De nieuwe Bentley Mulsanne occasions

Onder de nieuwe Bentley Mulsanne occasions vallen de Bentley Mulsanne modellen van na 2010. Deze hebben een aanzienlijke lengte van een ruime 5,5 meter. Het design kan worden omschreven als modern, luxe, sportief met mooie ronde vormen en snelle details. Er werd ook aandacht besteed aan het behoud van enkele krachtige details van Bentley. Zo werden deze nieuwere Bentley Mulsanne occasions voorzien van een hoog radiatorrooster. Dit is ook terug te zien in de sedan uitvoeringen van Bentley. Deze tweedehands Bentley Mulsanne werd volledig gemaakt uit lichtgewicht materialen. Zo zijn de carrosserie en het chassis gemaakt van aluminium.

Een sterke uitvoering van de Bentley Mulsanne

De nieuwere Bentley Mulsanne occasions zijn, net als de voorganger, voorzien van een krachtige V8 motor. Deze motor heeft een 6,75 liter cilinderinhoud en dit is vergelijkbaar met de motoren waarmee de traditionele occasions van Bentley zijn uitgerust. Als je kiest voor een tweedehands Bentley Mulsanne sedan, dan mag je rekenen op een vermogen van 512 pk, ofwel 377 kW. De nieuwere Bentley Mulsanne occasions, bijvoorbeeld uit bouwjaar 2014 en 2015, zijn bijzonder populair voor het vervoer van directieleden van multinationals. Hieruit blijkt dan ook dat deze auto ook een hoge zakelijke status geniet.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.