Bentley Arnage Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
25 resultaten

Tweedehands Bentley Arnage

Jarenlang werden de Bentley modellen ontworpen door Rolls-Royce. De fabrikant dacht er snel en makkelijk vanaf te komen door steeds soortgelijke modellen van Bentley en Rolls-Royce op de markt te brengen. De modellen verschilden steeds uitsluitend in het radiateurrooster van elkaar en werden zelfs steeds tegelijk op de markt gezet. Dit gebeurde ook met de Bentley Arnage, welke het laatste model van Bentley is dat werd ontwikkeld door Rolls-Royce. Na dit model kwamen de rechten van Bentley in handen van Volkswagen. De tweedehands Bentley Arnage is gebaseerd op de tweedehands Rolls-Royce Silver Seraph.

De Arnage werd vernoemd

De Bentley Arnage maakte diepe indruk op het populaire en wereldwijd bekende circuit van Le Mans. Op dit circuit bevindt zich de Arnage, een bekende bocht. Hier werd de Bentley naar vernoemd. De tweedehands Bentley Brooklands en de gebruikte Bentley Mulsanne modellen zijn voorgangers van de Bentley Arnage en lijken op het eerste gezicht groter dan de Bentley Arnage occasions. Niets is minder waar. De Arnage is aanzienlijk ruimer.

De metamorfose van de Bentley Arnage

Als je via GasPedaal.nl een tweedehands Bentley Arnage wilt kopen, dan heb je natuurlijk voldoende keuze. Je kan twee hoofdmodellen vinden. De eerste Bentley Arnage werd namelijk in 1998 op de markt gezet in het model dat ontwikkeld werd door Rolls-Royce. Wanneer dit model je aanspreekt, dan moet je zoeken naar Bentley Arnage occasions met een bouwjaar tussen 1998 en 2004. In 2004 onderging de Bentley Arnage namelijk een complete metamorfose. Het design van de Bentley Arnage na 2004 lijkt meer op de tweedehands Continental GT, en dit was ook precies de bedoeling. De metamorfose, waarbij onder meer ook de koplampen een andere positie en uitstraling kregen, bleek een groot succes.

Meerdere uitvoeringen van de Bentley Arnage

De Bentley Arnage verscheen uiteindelijk in meer uitvoeringen. Het unieke aan de meest moderne uitvoering is wel dat deze een motor heeft die gebaseerd is op de 6,75 l V8 motor van Rolls-Royce. Deze motor stamt uit de jaren vijftig van de vorige eeuw en is voor de nieuwere Bentley volledig gemoderniseerd. Onder de Bentley Arnage occasions kan je onder meer uitvoeringen vinden van de Bentley Arnage RL, de Arnage R en de Arnage T. Zowel de Bentley Arnage RL als de Arnage R hebben een prestatievermogen van 457 pk. Die van de tweedehands Bentley Arnage T ligt op 507 pk. Overigens zijn de oudste Bentley Arnage occasions vaak uitgevoerd met een V8 motor die afkomstig is van BMW.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.