NL aanbod

EU aanbod

Bentley Bentayga Occasions

35 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 52 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Bentley Bentayga

De snelste, meest krachtig en luxueuste SUV ter wereld. Zo beschrijft Bentley zelf zijn Bentayga. De autobouwer legt de lat dus lekker hoog. En die bewering is moeilijk te ontkennen. Onder de motorkap van deze luxe SUV ligt een krachtige 6.0-liter W12 (trouwens ook als V8 beschikbaar), twin-scroll turbo?s en indirecte en directe brandstofinjectie. Dit alles zorgt ervoor dat de auto in vier seconden op de 100 km/u zit. Gaspedaal.nl stelt je niet teleur als je op zoek bent naar een occasion Bentley Bentayga. Bentley heeft als doel om in de toekomst een tweede SUV, een categorie onder de Bentayga, uit te brengen. Sowieso staat er de komende jaren het nodige op stapel. Zo is het Britse merk bezig met de ontwikkeling van volledig elektrische bolides. Die ontwikkelingen zijn niet nieuw. Bentley is altijd in beweging geweest. Zo werd het merk begin jaren 30 verkocht aan Rolls-Royce. In 1998 werd het merk door BMW verkocht aan Volkswagen. De Flying Spur is een sportieve limousine, terwijl de Mulsanne een Rolls-Royce Ghost tegenhanger is. Met de Bentayga begeeft Bentley zich op de SUV-markt.

Bentley Bentayga

Van buiten ziet de Bentley Bentayga er redelijk gewoontjes uit. Dat schijn bedriegt gaat ook in dit geval op. Zodra je de Bentayga binnenstapt is het alsof je in een paleis bent beland. Stel je verchroomde elementen voor, retro-achtige klokken, handgemaakte stiksels, leer tot aan het plafond, geolied hout? Je ziet duidelijk dat de Britten niet hebben bezuinigd op allerlei moois. Ook de prestaties van de occasion Bentley Bentayga mogen er zijn. De auto zweeft bijna over de weg. De demping zit zo goed in elkaar dat je verkeersdrempels amper voelt. Al met al staat de Bentley Bentayga aan de top tussen andere top-SUV's.

Bentley vaart groene koers

De Bentley Bentayga zit goed in elkaar. Daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar een struikelblok zou de vrij hoge uitstoot kunnen zijn. Gelukkig komt Bentley de meer milieubewuste autobezitter tegemoet in de vorm van een plug-in hybride. De Bentayga is ook beschikbaar met een stekker en groter accupakket. Met een uitstoot van 75 g/km (NEDC) is de occasion Bentley Bentayga plug-in hybride de schoonste Bentley tot nu toe. De Bentayga is standaard voorzien van een Sport, Bentley, Comfort en Custom rijmodus. De plug-in hybride SUV is uitgebreid met de EV Drive, Hybrid Mode en Hold Mode rijmodus. Tussen deze standen wordt continue gewisseld, zodat de beschikbare stroom en benzine zo optimaal mogelijk worden ingezet. Als je genoeg elektriciteit hebt rij je tot 50 km volledig op de accu.
Benieuwd wat Gaspedaal.nl op het gebied van een tweedehands Bentley Bentayga te bieden heeft? Voer je voorkeuren in en de auto van jouw dromen is zo gevonden. Veel succes!