NL aanbod

EU aanbod

Bentley Continental GT Occasions

124 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Bentley Continental GT

Wil je een ruime, gebruikte sportwagen kopen die niet ouder is dan vijftien jaar? Wat dacht je dan van een tweedehands Bentley Continental GT? Natuurlijk kan je meerdere Bentley Continental GT occasions vinden op GasPedaal.nl. Deze Bentley is in 2003 in productie genomen door de Britse autofabrikant. De tweedehands Bentley Continental T en de gebruikte Bentley Continental R zijn voorgangers van deze ruime en sportieve Bentley Continental GT. Leuk om te weten is het wel dat een Belg verantwoordelijk was voor de schets van de eerste Bentley Continental GT; Dirk van Braeckel.

Meerdere modellen

De tweedehands Bentley Continental GT is ook als occasion bij GasPedaal.nl terug te vinden in meerdere modellen. In dezelfde lijn werden namelijk meerdere varianten geproduceerd. Zo kan je ook eens een kijkje nemen bij de Bentley Continental GT Speed supersportwagen, bij de tweedehands cabriolet Bentley Continental GTC en de gebruikte 4-deurs Bentley Continental Flying Spur. Wil je de tweedehands Bentley Continental GT eerst eens in actie zien voor je een besluit neemt? Dat kan ook! Hiervoor heb je de populaire film ?2012? nodig. In deze film zit een scene waarin een sportieve wagen uit een vliegtuig dat aan het landen is komt rijden. Dit is een originele Bentley Continental GT.

Goede prestaties

De tweedehands Bentley Continental GT levert goede prestaties, het is dan ook een moderne sportwagen. Dit model is voorzien van een Twin Turbo V12 motor (6 liter). Hierdoor profiteer je van maar liefst 560 pk. De gebruikte Bentley Continental GT heeft dan ook nog geen vijf seconden nodig om vanuit stilstand een snelheid van 100 km/u te bereiken. De maximale snelheid ligt op 318 km/u. Deze versie van de Bentley Continental GT heeft een nieuwprijs (adviesprijs) van een ruime 260.000 euro.

De nieuwste Bentley Continental occasions

In 2005 werd de Bentley Continental Flying Spur als eerst gepresenteerd. Deze werd in 2008 opnieuw gepresenteerd in een speciale Speed uitvoering. In 2006 verscheen de Bentley Continental GTC, die je nu als occasion op GasPedaal.nl kunt vinden, voor het eerst. Deze cabriolet is voorzien van een luxe stoffen dak. In 2009 onderging dit model een metamorfose met het Speed model, waardoor de auto meer vermogen kreeg. De tweedehands Bentley Continental GT is een turbogeladen coupé in een wat compacter formaat. Deze eerste versie had een prestatievermogen van 560 pk (411 kW). Ook dit model onderging een metamorfose, in 2007, waarna deze een prestatievermogen van 610 pk (449 kW) had. Als je interesse hebt in een tweedehands Bentley Continental GT, dan is het ook zeker aan te raden om het vermogen te bekijken.