NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi S 7 Occasions

7 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 117 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi S7

In 2012 werd de Audi S7 op de markt gebracht. Deze sportieve vierdeurs coupé/hatchback biedt plaats aan vier volwassen personen. Aan model is de Audi S7 het meest vergelijkbaar met de Audi A7, zoals ook gewoonlijk is bij het Duitse automerk. De Audi S7 wordt ingeschaald onder de topklasse van Audi. Het model is voorzien van een 4.0 V8 TFSI motor. Wie kiest voor een Audi S7 occasion, die kiest voor een sportief voertuig met een vermogen van 309 kW/420 pk. De Audi S7 loopt uitsluitend op benzine en is niet op de markt gebracht in een diesel variant. Dit sportieve model heeft minder dan vijf seconden nodig om de 100 km/u te bereiken vanuit stilstand. Dit betekent dat de Audi S7 behoort tot de meest snelle modellen van Audi.

Een gedeelde techniek

De Audi S7 occasions zijn niet volledig uniek ten opzichte van de andere modellen in de S-reeks, ofwel de sportieve reeks van Audi. De Audi S7 werd namelijk tegelijk met de Audi S6 aan het publiek voorgesteld in Frankfurt, op de IAA. Dit was niet voor niets. Het is namelijk zo dat de Audi S6 en de Audi S7 dezelfde techniek delen. Beide modellen hebben bijvoorbeeld dezelfde aandrijflijn. De Audi S7 occasions hebben een Quattro 4 aandrijving. Enkele tweedehands Audi S7 modellen zijn sportdifferentieel uitgebreid. Dit was een optie die door Audi werd geboden.

De snelste Audi modellen

Wie kiest voor een Audi S7 occasion, die kiest zonder meer voor een snel voertuig. Zo kan de Audi S7 Sportback binnen 4,6 seconden van 0 naar 100 km/u schieten. Echter, ieder model binnen deze serie kent een eigen snelheid. In de regel is het zo dat de S-modellen van Audi toch behoren tot de meest snelle voertuigen van Audi. Niet voor niets hebben deze een ?S? in de naam gekregen, welke natuurlijk staat voor Sportief.

Sportief en net tegelijk

De Audi S7 occasions zijn bijzonder populair, vooral omdat het om relatief nieuwe occasions gaat. Zo koop je een bijna nieuwe auto tegen een aantrekkelijke prijs. Bij GasPedaal.nl kan je natuurlijk regelmatig mooie tweedehands Audi S7 modellen vinden, in diverse uitvoeringen. Natuurlijk kan je ook diverse andere sportieve modellen vinden in het online aanbod, zoals onder meer de Audi S2, de Audi S4, de Audi S5 en natuurlijk de Audi S6. Dit is nog slechts een greep uit het aanbod sportieve occasions van het Duitse topmerk Audi.