NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi A 7 Occasions

144 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 427 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi A7

De Audi A7 occasions zijn allemaal nog vrij nieuw. Dit model van Audi verscheen in juli 2010 pas voor het eerst op de markt. De Audi A7 Sportback is een prachtige auto die veel zakelijk gebruikt wordt, maar die ook de harten van veel particulieren direct sneller deed kloppen. De Audi A7 werd aanvankelijk geproduceerd om een gezonde concurrentie te bieden aan onder meer de Mercedes-Benz CLS-klasse. Dit is zeker gelukt. In het eerste volledige jaar, 2011, werden er namelijk ruim twee keer meer Audi A7 modellen verkocht dan modellen uit de Mercedes-Benz CLS-Klasse.

De vergelijking met de Volkswagen Passat CC

Veel Audi modellen worden vergeleken met Volkswagen modellen. Zo was de Audi 50 technisch volledig gelijk aan de Volkswagen Polo. Van de Audi A7 wordt wel gezegd dat de inspiratie ligt in de Volkswagen Passat CC. Dit model werd twee jaar eerder op de markt gebracht. Maar deze Volkswagen heeft een lichtere motor, is aanzienlijk voordeliger in aanschaf en is ook iets kleiner in vergelijking tot de Audi A7. Het mooiste kenmerk van de Audi A7 occasions is wel dat de deuren volledig zonder frame in het model zijn aangebracht, zoals dit ook terug te zien is in de CLS.

De Audi A7 wordt nog steeds gemaakt

De Audi A7 occasions hebben allemaal een bouwjaar tussen 2010 en nu. Het is namelijk zo dat de Audi A7 ook vandaag de dag nog splinternieuw uit de fabriek rolt. Er worden nog veel nieuwe modellen verwacht, welke nog luxer en moderner zullen zijn dan de basisuitvoering van de Audi A7. Dit model wordt ingeschaald tussen de Audi A6 en de Audi A8. De belangrijkste verschillen zijn te vinden in de motor. Audi vindt het belangrijk dat alle modellen toch uniek zijn, ondanks dat ze soms aan uiterlijk sterk op elkaar lijken. Maar er zijn ook wel overeenkomsten. Zo zijn er Audi A7 occasions met een motor die vergelijkbaar is aan die van enkele A6 modellen, maar je kan ook gaan voor een tweedehands Audi A7 met een motor die juist weer vergelijkbaar is met die van de A8 modellen.

Verschillende uitvoeringen

Wanneer je een tweedehands Audi A7 bij GasPedaal.nl wilt kopen, dan heb je natuurlijk de keuze uit meerdere uitvoeringen. Uiteraard kan je gaan voor een 4WD aandrijving, maar er zijn ook modellen die voorzien zijn van voorwielaandrijving. Deze hebben een multi tronic versnellingsbak. In de Audi A7 occasions zie je ook dat het model op bepaalde punten geïnspireerd is op de veel oudere Audi 100 Coupé.

Motorisering

Uitvoeringen

Populaire zoekopdrachten