NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi S 5 Occasions

83 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Kijk ook eens naar 397 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi S5

De Audi S5 werd uitgebracht als waardevolle toevoeging aan de lijn van sportieve coupés van Audi. Dit model valt onder de middenklasse en is de directe voorganger van de Audi S2. Echter, de Audi S5 is op de meeste punten toch het meest vergelijkbaar met de Audi A5. Dit is natuurlijk ook traditie bij Audi. De S-modellen zijn het meest vergelijkbaar met de A-modellen die hetzelfde cijfer dragen. Onder de Audi S5 occasions kun je een tweedeurs cabriolet, een tweedeurs coupé en een vijfdeurs hatchback vinden. De eerste Audi S5 werd gemaakt in 2007 en werd tegelijk geïntroduceerd met de Audi A5 coupé reeks. Tegenwoordig wordt de Audi S5 nog altijd gemaakt, in een vernieuwde versie.

De sportieve Audi S5

Een tweedehands Audi S5 is een sportieve wagen, en dit merk je ook bij het rijden met de S5. De Audi S5 werd uitgerust met een 4,2 l achtcilindermotor die de bestuurder een vermogen van 260 pk biedt. De Audi S5 heeft dan ook slechts 5,1 seconden nodig om vanuit stilstand naar 100 km/u te gaan. Met de elektronische snelheidsregeling ligt de topsnelheid op 250 km/u. Hiermee is de Audi S5 aanzienlijk sterker, sneller en krachtiger dan de Audi A5, welke voorzien is van een 3,2 l zescilindermotor.

De overige verschillen tussen de Audi A5 en de Audi S5

Natuurlijk is de motor niet het enige verschil dat te vinden is als je de Audi A5 occasions vergelijkt met de Audi S5 occasions. Zo is alleen al het geluid van een tweedehands Audi S5 aanzienlijk sportiever dan het geluid dat de Audi A5 produceert. Uiterlijk zijn er ook enkele grotere verschillen. Zo hebben de Audi S5 occasions verchroomde buitenspiegels, die de Audi A5 niet heeft, en heeft het rooster van de radiator een ander design. Onder de Audi S5 occasions zijn er automatische versnellingsbakken en handgeschakelde versnellingsbakken, beiden met zes versnellingen, en er is een speciaal sportprogramma.

De klassieke Audi S5 cabrio

De Audi S5 cabrio occasions zijn nog voorzien van een textiel dak, in tegenstelling tot cabrioletten van andere merken, die in dezelfde tijd al werden voorzien van een inklapbaar dak van staal. De keuze om voor de Audi S5 een textiel dak te gebruiken bleek in het voordeel van Audi te werken, daar de doelgroep meer leek te houden van de klassieke uitstraling van de auto. Als je voor een zuinige tweedehands Audi S5 wilt gaan, dan is de cabriolet een wat minder voordelige keuze.

Bouwjaren

Uitvoeringen

Populaire zoekopdrachten