Volkswagen California Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
69 resultaten

Tweedehands Volkswagen California

Volkswagen bewijst al jarenlang dat het merk van alle markten thuis is. De tweedehands markt van dit merk is dan ook veelzijdig, ook via GasPedaal.nl. Er zijn de populaire personenauto’s, zoals de tweedehands de tweedehands Volkswagen Golf, de gebruikte Volkswagen Passat of de Volkswagen Polo occasions. Daarnaast zijn er diverse bedrijfswagens, zoals onder meer de tweedehands Volkswagen Amarok en de gebruikte Volkswagen Transporter. Hier houdt het zeker niet op, want er zijn ook tweedehands campers van het merk. De tweedehands California is hier een mooi voorbeeld van.

De eerste generatie van de Volkswagen California

Als je een tweedehands camper wilt kopen van het merk Volkswagen, dan is een gebruikte Volkswagen California een uitstekende optie. Deze is te vinden uit meerdere bouwjaren, want de allereerste werd al in 1988 op de markt gebracht. Ook nu nog worden er modellen van de Volkswagen California geproduceerd, dus je hebt echt meer dan voldoende keuze. Een tweedehands Volkswagen California uit de eerste generatie werd gemaakt in samenwerking met het welbekende campingmerk Westfalia. De tweedehands Volkswagen Transporter T3 stond hier model voor. Kenmerkend aan deze uitvoering is wel de eenvoud waarmee het hefdak omhoog wordt gezet voor het vergroten van de binnenruimte.

Naar het model van de Transporter

De tweedehands Volkswagen Transporter T3 is zeker niet het enige model dat werd gebruikt als basis voor een model uit de California camperlijn. Ook de tweedehands Volkswagen Transporter T5 en de gebruikte Volkswagen Transporter T5 werden uitgebracht in een California versie, als luxe camper met veel ruimte. Het Duitse merk levert ook zeker niet alleen campers onder de naam California. De Volkswagen campers bleken immens populair en hierop besloot de fabrikant een extra versie te maken. Deze kan je vinden bij de tweedehands Volkswagen Tramper.

De Volkswagen California Ocean

Als je een relatief jonge uitvoering van de tweedehands Volkswagen California wilt kopen via GasPedaal.nl, dan is de California Ocean een goede keuze. Deze prachtige camper biedt een zee aan ruimte. Het is een camper die echt kan worden gezien als mobiel tweede huis. De voorstoelen zijn makkelijk draaibaar en de achterbank kan worden neergeklapt voor twee slaapplekken. De tweedehands Volkswagen California Ocean heeft daarnaast ook een ruimte aan de bovenzijde waar twee bedden zijn gerealiseerd. Dit betekent dat er slaapruimte is voor maar liefst vier (volwassen) personen. Ideaal om er met het hele gezin lekker op uit te trekken. Uiteraard is de tweedehands California Ocean ook zeer compleet uitgerust, met onder meer een compleet ingerichte keuken. Wie een soortgelijke camper zoekt, kan kijken bij de gebruikte Mercedes Marco Polo buscampers.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.