NL aanbod

EU aanbod

Volkswagen Beetle Cabrio Occasions

1 occasions gevonden

De Volkswagen Beetle Cabrio is een geopende interpretatie van de Beetle in coupévorm. Het is een fijn sturende, praktische en tamelijk luxe cabriolet waarmee je zeer zeker de nodige blikken zult trekken. Het design is een niet-zo-subtiele knipoog naar de originele Volkswagen Kever die zijn oorsprong vond in de jaren dertig. De Beetle Cabrio is geleverd met een groot aantal motoren en is verkrijgbaar in tamme tot meer sportieve uitvoeringen. Ontdek meer over Volkswagen Beetle Cabrio occasions op Gaspedaal.nl.

Lees meer over Volkswagen Beetle Cabrio onderaan de pagina
Volkswagen Beetle Cabrio - 1.2 TSI 105pk Design BlueMotion

€ 25.900

Volkswagen Beetle Cabrio - 1.2 TSI 105pk Design BlueMotion

2016, 27.513km

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Volkswagen Beetle Cabrio

Na het verschijnen van de New Beetle in 1998 onthult Volkswagen vijf jaar later een open versie van het gereïncarneerde icoon. Met de Beetle in cabriovorm kun je van achter het stuur optimaal genieten van de buitenwereld. Het geeft een geheel nieuwe dimensie aan het ervaren van de guitige Volkswagen. Wanneer de coupé in 2005 een facelift ondergaat, wordt direct de cabriolet meegenomen. Na de introductie van de nieuwe generatie Volkswagen Beetle in 2011 volgt de cabriolet twee jaar later. De tweede generatie van de Beetle wordt in 2016 opgefrist, zo ook de cabriolet. Hij verdwijnt in 2018.

Motoren en techniek


Volkswagen Beetle Cabrio occasions zijn door de jaren met een groot aantal motoren geleverd. De eerste generatie biedt benzinemotoren waarvan het vermogen rangeert van 75 tot 150 pk. Ook zijn er 1.9 liter TDI-dieselmotoren die goed zijn voor 100 tot 105 pk. Het vermogen van de benzinemotoren in de tweede generatie Beetle Cabrio (2013-2018) rangeert van 150 tot 220 pk. Het dieselaanbod bestaat uit een 1.6 liter TDI met 105 pk, een 110 pk sterke 2.0 TDI en een 2.0 TDI met 150 pk. Volkswagen Beetle Cabrio occasions hebben altijd voorwielaandrijving, en een handbak of automaat.

Volkswagen Beetle Cabrio occasions


De Volkswagen Beetle Cabrio is een ideale keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle, tijdloze en praktische cabriolet waarmee je van de mooie dagen kunt genieten. Zoals ook het geval is bij andere cabriolet occasions is het handig om voor aankoop goed te controleren of alle mechanismen die bij het openen van het dak behoren goed hun werk verrichten. En of de staat van de kap in orde is. Wie op Gaspedaal.nl zoekt naar Volkswagen Beetle Cabrio occasions, zal zien dat het merendeel een benzinemotor in de neus heeft. Ook is de handbak de meest voorkomende transmissie.

Alternatieven voor Volkswagen Beetle Cabrio occasions


De kans is groot dat je niet per toeval bij de Volkswagen Beetle Cabrio occasions terecht bent gekomen. In tegenstelling tot het origineel, de authentieke Volkswagen, is de cabriolet uitvoering juist een niche auto. De Duitse autofabrikant heeft een aantal alternatieven voor mensen die iets vergelijkbaars zoeken. Wat te denken van de gesloten Volkswagen Beetle? Verlang je toch naar de ervaring van het open-dak-rijden, dan biedt de Volkswagen Eos uitkomst. Een andere mogelijkheid is de Volkswagen Golf Cabriolet. Liever wat hoger op de poten, dan kun je uit de voeten met een crossover cabrio in de vorm van de Volkswagen T-Roc.

Prijzen Volkswagen Beetle Cabrio occasions


Een Volkswagen Beetle Cabrio occasion is een luxe auto die een totaal andere draai geeft aan het origineel. Het mag geen verrassing zijn dat daar een bepaalde meerprijs aan vastzit. Desondanks kun je de Beetle Cabrio tweedehands al voor een aardige prijs kopen, vooral als het om vroege exemplaren gaat. Prijzen zijn redelijk vergelijkbaar met die van rivaliserende modellen zoals de MINI Cabrio en de Fiat 500C. Afhankelijk van het bouwjaar, de tellerstand, de staat van de occasion en eventuele opties e.d. kan de prijs variëren.

Gaspedaal.nl

 / 

Volkswagen

 / 

Beetle Cabrio