NL aanbod

EU aanbod

Toyota GT 86 Occasions

18 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 18 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota GT86

De tweedehands Toyota GT86 is een uitstekende optie voor iedereen die houdt van een goede mate van luxe in een sportieve en moderne auto. Deze telg van Toyota heeft vanaf de presentatie al een behoorlijke indruk gemaakt op de internationale markt. De toevoeging GT geeft natuurlijk al aan dat het gaat om een snelle wagen met een sportieve uitstraling. Als je van deze gedachte uitgaat, dan zal de uitstraling van de tweedehands Toyota GT86 je ook zeker niet teleurstellen. Daarnaast is dit model verkrijgbaar is voornamelijk warme kleuren, zoals warm (bordeaux)rood. Dat is weer eens iets anders van Toyota!

De focus op rijplezier

Bij het ontwerpen van een auto wordt de focus gelegd op het belangrijkste doel van de auto, en daarnaast wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de veiligheid, de uitstraling, het comfort en diverse andere zaken die belangrijk zijn voor het maken van een succesvolle wagen. Ieder model kent een andere hoofdfocus. Bij de tweedehands Toyota GT86 merk je direct waar de focus op heeft gelegen tijdens het ontwerpen van de personenauto, namelijk op het rijplezier. Met deze sportieve wagen lag de focus niet op de snelheid, maar echt op het realiseren van een optimaal rijcomfort.

Diverse opvallende kenmerken

De gebruikte Toyota GT86 heeft diverse aantrekkelijke kenmerken waar de echte liefhebber vaak naar op zoek is. Deze auto heeft bijvoorbeeld een laag zwaartepunt. Extreem laag mogen we wel zeggen, en dit komt de wegligging zeker ten goede. Deze is namelijk ook uitstekend. Het model van de Japanse fabrikant is voorzien van een 2,0 liter boxermotor met een vermogen van een goede 200 pk. De modellen, die tweedehands te verkrijgen zijn als handgeschakelde versie en als automaat, zijn voorzien van achterwielaandrijving.

Handgeschakeld en automaat

Als je interesse hebt in een tweedehands Toyota GT86, dan heb je de keuze uit een automaat of een handgeschakelde uitvoering. Beide opties zijn voorzien van een 2.0 D-4S motor. De handgeschakelde versie levert je een brandstofverbruik op van gemiddeld 7,1 liter per 100 kilometer. De CO2-uitstoot van deze auto ligt op 164 gram per kilometer. Het mooie is wel dat je van de automaat uitvoering precies hetzelfde mag verwachten, waardoor dit in je keuze helemaal geen verschil maakt. De sportieve Toyota GT86 is rijk uitgerust en biedt meer dan voldoende ruimte in het interieur. De auto is dan ook relatief lang voor een sportief model, waardoor er een flinke kofferbak in aanwezig is.