Mazda Premacy Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
80 resultaten

Tweedehands Mazda Premacy

Voor een tweedehands Mazda Premacy kan je natuurlijk uitstekend terecht bij GasPedaal.nl. Hier kan je het grootste aanbod Mazda Premacy occasions uit diverse bouwjaren vinden. De eerste uitvoering werd gemaakt in 1999. Het gaat hier om een model dat precies valt tussen een MPV en de eerder op de markt geplaatste Mazda Demio. De basis van de Mazda Premacy vindt dan weer de basis in die van de Mazda 323, welke je natuurlijk ook als tweedehands kunt vinden in het aanbod. De Mazda Premacy wordt gezien als bijzonder compacte van welke concurreert met de vans van Renault en Fiat.

Veel ruimte in de Mazda Premacy

De Mazda Premacy is zeker een goede keuze als je op zoek bent naar een tweedehands voertuig met veel ruimte. Je kunt de tweedehands Mazda Premacy namelijk zo inrichten zoals je zelf wilt. De stoelen achterin kunnen niet alleen in en uit worden gebouwd, maar kunnen ook in positie worden verschoven of worden omgeklapt. Wanneer alle stoelen in de zitstand staan, dan bestaat er een laadruimte van 370 liter. In de meest ruime optie kan je gebruik maken van een laadruimte die bijna drie meter lang is.

Motoren

Een 1,9 l motor met een prestatievermogen van 100 pk was bij de Mazda Premacy het uitgangspunt op het gebied van motorisering. Als je een tweedehands Mazda Premacy wilt kopen, dan kan je kiezen voor een 2,0 turbodieselmotor met een prestatievermogen van 90 pk. Wil je een benzine uitvoering, dan heb je twee mogelijkheden. Op de eerste plaats is er de motor die ook terug te vinden is in de tweedehands Mazda 626 en de gebruikte Mazda 323. Dit is een 4-cilinder benzinemotor met een vermogen van 114 pk. Daarnaast is er ook een 2 liter benzinemotor met een prestatievermogen van 131 pk.

Een goed uitrusting

De Mazda Premacy werd standaard al uitgerust met diverse extra’s. Zo beschikt het voertuig over een praktische boordcomputer en airco. Daarnaast kunnen de portieren centraal vergrendeld worden met de afstandsbediening en zijn er veel extra’s aangebracht om de veiligheid in het voertuig te verhogen. Zo heeft de tweedehands Mazda Premacy 4 airbags, tractiecontrole en ABS. Een ander pluspunt is wel de mate van comfort die je kunt vinden in het interieur. De voorstoelen van de Mazda Premacy occasions zijn standaard al een stuk verhoogd, waardoor je niet alleen prettig zit, maar ook heel gemakkelijk in- en uitstapt.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.