Mazda Demio Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
102 resultaten

Tweedehands Mazda Demio

De Mazda Demio werd in eerste instantie alleen op de thuismarkt van het Japanse merk gezet. Dit gebeurde in 1996. Uiteindelijk werd in 1998 besloten om de Mazda 1998 ook beschikbaar te stellen in Europa, waarna deze verscheen in Duitsland. Natuurlijk kan je ook uitstekend bij GasPedaal.nl terecht voor een tweedehands Mazda Demio, welke in 2000 werd aangepast in het modellenpalet van Mazda. De gebruikte Mazda Demio is een compacte MPV in een ruim 5-deurs model. De Mazda Demio wordt wel vaker genoemd als aantrekkelijke gezinsauto van goede kwaliteit.

Veel ruimte in de Mazda Demio

De Mazda Demio heeft een design dat wat aan de hoekige kant is en dit maakt dit Japanse model uniek in de productietijd. In deze tijd werden de meeste auto’s namelijk al in rondere vormen geproduceerd. Het design levert als voordeel op dat er aan alle kanten van de auto goed zicht bestaat, maar daarnaast levert het natuurlijk ook veel ruimte op aan de binnenzijde. De tweedehands Mazda Demio kan maximaal vijf volwassenen vervoeren op comfortabele wijze. Ook de laadbak is bijzonder ruim, en kan nog veel ruimer gemaakt worden door de achterbank volledig neer te klappen. Hierdoor ontstaat er een laadruimte van bijna 1300 liter.

De motor

De tweedehands Mazda Demio is te verkrijgen in meerdere uitvoeringen als het gaat om de motor. Zo is er de Exclusive met een prestatievermogen van 75 pk en een maximale snelheid van 160 kilometer per uur. Deze versie verbruikt 7,7 liter per honderd kilometer en heeft dertien seconden nodig om naar de honderd kilometer per uur te sprinten. Daarnaast zijn er ook de versies Comfort en Basis. Deze hebben beide een prestatievermogen van 63 pk. Daarnaast zijn er ook twee mogelijkheden als het gaat om de transmissie. Je kunt op de eerste plaats gaan voor een tweedehands Mazda Demio met een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Daarnaast is er ook de gebruikte Mazda Demio als automaat.

De uitrusting

De Mazda Demio occasions zijn in het basismodel al goed uitgerust. Zo ka je profiteren van ABS, dubbele airbags, elektrisch te bedienen ramen en elektronische stuurbekrachtiging. De Mazda Demio is lekker ruim van binnen en van alle gemakken voorzien. Toen de auto nieuw op de markt verscheen viel er dan ook niet veel te klagen. Uiteindelijk was de enige gehoorde klacht aan het adres van de Japanse fabrikant dat de auto een nogal conservatief uiterlijk had. Dit had dan wel betrekking op de eerste uitvoering van de Mazda Demio.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.