NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Citroen C 4 Grand Spacetourer Occasions

73 occasions gevonden

De Citroën Grand C4 Spacetourer is een van de grootste personenauto's die de Franse autofabrikant in recente tijden heeft geproduceerd. De zevenzits MPV is de grote broer van de C4 Spacetourer. Het stel geldt als opvolger van de welbekende C4 Picasso, maar wordt na een korte productierun in 2022 uit de schappen gehaald. De Grand C4 Spacetourer laat zich kenmerken door zijn chique design, luxe eigenschappen en zachte rijgedrag. Dankzij de moderniteit van het model en de grote personaliseringsmogelijkheden is het een aantrekkelijke occasion. Ontdek op Gaspedaal.nl meer over deze ruime Citroën.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Kijk ook eens naar 82 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Citroën Grand C4 Spacetourer

Citroën komt in 2018 op de proppen met de C4 Spacetourer. Het betreft geen nieuw model, maar een omdoping van de C4 Picasso die sinds 2006 de rol vertolkt van grote MPV voor Citroën. Voor de gelegenheid vindt een kleine metamorfose van het design plaats. De Grand C4 Spacetourer is de zevenzits variant. Hij heeft niet alleen meer zetels dan zijn kleine broer, ook qua afmetingen gaat hij erop vooruit. Met zijn lengte van 4,60 meter is hij 17 centimeter langer dan het origineel, terwijl de wielbasis van 2,84 meter met 5 centimeter is verlengd.

Uitvoeringen


Het aanbod aan motoren van de Citroën Grand C4 Spacetourer loopt grotendeels parallel aan de vijfzits variant van het model. Dit betekent dat er uit een aardige selectie aan benzine- en dieselmotoren gekozen kan worden. Bij de benzinemotoren zijn er de bekende 130 en 165 pk sterke viercilinders. Er is ook een 180 pk sterke krachtbron die als het topmodel gezien mag worden. Kopers hebben drie opties op het gebied van diesel, te weten 120, 130 en 160 pk sterke varianten van de BlueHDI viercilinder. Standaard wordt hij geleverd met een handgeschakelde versnellingsbak, maar luxere modellen hebben een automaat.

Citroën Grand C4 Spacetourer occasions


Het zal je misschien verbazen, maar de grotere en duurdere Citroën Grand C4 Spacetourer is populairder dan het vijfzits model. Toch is dit zo gek nog niet: de toenemende interesse in crossovers en SUV?s zitten verkopen van de C4 Spacetourer in de weg. De machtige Citroën Grand C4 Spacetourer, een immense MPV met een maximale bagageruimte van 645-1843 liter, heeft minder concurrentie. Hij is dan ook tot en met 2022 in productie geweest, terwijl het doek voor de C4 Spacetourer in 2020 valt. Qua occasions heeft de meerderheid een benzinemotor en een automaat. Hij is verkrijgbaar met zeven uitrustingspakketten.

Alternatieve occasions


Wellicht is een Grand C4 Spacetourer occasion niet helemaal je ding. Geen probleem ? Citroën heeft een aantal oplossingen in huis. Als vanzelfsprekend behoort de normale C4 Spacetourer tot de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld niet de extra ruimte van de Grand variant nodig, dan voldoet deze ruime vijfzitter. Een andere optie vind je in de vorm van de personenversie van de Berlingo, die eveneens met zeven stoelen verkrijgbaar is. Bovendien is de Berlingo ? in de basis een bestelauto ? zeer praktisch en biedt deze auto zeeën aan ruimte.

Prijzen Citroën Grand C4 Spacetourer occasions


Grand C4 Spacetourer occasions zijn vrij recente modellen die aardig vol opties en accessoires zitten. Qua prijzen moet je een aardige duit in het zakje van de dealer doen, wil je deze occasion meenemen. Afhankelijk van het bouwjaar, de tellerstand, de exacte uitvoering en de staat van de auto kunnen prijzen variëren. Let wel dat je, naarmate het model veroudert, steeds goedkopere tweedehands modellen van de Grand C4 Spacetourer tegen zult komen. Over het algemeen ligt de prijs van een occasion in de buurt bij concurrerende modellen, zoals de Ford S-Max en Renault Grand Scénic.