BMW X4 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
184 resultaten

Tweedehands BMW X4

BMW is een merk dat je aanspreekt. Je houdt ervan of niet, en als je ervan houdt dan wil je nooit meer iets anders. Als je bij GasPedaal.nl een tweedehands BMW wilt kopen, dan heb je natuurlijk de keuze uit tal van bouwjaren. Er zijn zelfs BMW occasions uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Zoek je juist naar een wat nieuwere occasion van BMW en wil je genieten van de nieuwste technische snufjes in het voertuig? Dan kan je zeker even spitten door het aanbod BMW X4 occasions. Deze zijn te vinden vanaf bouwjaar 2014 en daarmee allemaal nog jong.

Voor de sportieve rijder

BMW is natuurlijk maker van sportieve wagens, al zijn er in het complete assortiment ook minder sportieve en wat meer casual modellen te vinden. De tweedehands BMW X4 doet het uitstekend als zakenauto, maar dan wel voor de sportieve rijder. De uitstraling is vlot, strak, sportief en toch elegant. In het design is dan ook bewust een combinatie gelegd tussen de klassieke uitstraling van BMW en de nieuwe krachtige look van de moderne varianten. Wanneer we de tweedehands BMW X4 vergelijken met andere modellen uit de BMW X-serie, zoals de tweedehands BMW X1 of bijvoorbeeld de BMW X3 occasions, dan zien we dat de BMW X4 aanzienlijk meer weg heeft van een coupé. Zeker de gebruikte BMW X4 M40i biedt de sportieve rijervaring die zo geliefd is onder de BMW-fans.

Opvallende details

Veel mensen kiezen voor de tweedehands BMW X4 voor de opvallende details van deze SAC, ofwel Sports Activity Coupé. Wanneer deze voorzien is van het unieke M sportpakket, dan zijn vooral de M lichtmetalen wielen van 20 inch een opvallend detail. Ook de enorme luchtinlaten zijn natuurlijk echte blikvangers. Een voordeel van de BMW X4 occasions is ook dat er toch een hoog comfort in het interieur is bereikt. Er bestaat meer dan voldoende ruimte voor comfortabel rijden. De achterbank kan volledig worden neergeklapt, in verhouding 40:20:40, waardoor er een enorme laadruimte ontstaat.

De luxe keuze

We mogen wel zeggen dat de tweedehands BMW X4 een luxe keuze is. Deze occasions zijn voorzien van Comfort Access, zodat je de sleutel niet hoeft te gebruiken, ook niet bij het openen van de kofferbak. Meer dan een voet is hier niet voor nodig. De sleutel wordt gewoon in de broekzak of de schoudertas geïdentificeerd en de auto reageert hier direct op.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.