NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi TT Occasions

419 occasions gevonden

Het eerste dat opvalt aan Audi TT occasions is het snelle uiterlijk. Dat geldt al voor het oudste model dat je kan vinden; een coupé uit het bouwjaar 1998. De technische basis deelt hij met de Volkswagen Golf. Van buiten zie je daar niets van terug en van binnen ook niet, want de vormgeving van het interieur is minimalistisch en de achterbank laat weinig ruimte voor volwassenen. Achterin deze Audi zitten is geen pretje. Wat dat betreft is het niet gek dat het opklapbare dak van de roadster sinds 1999 helemaal geen ruimte meer laat voor passagiers achterin. Maar laten we wel wezen; een tweedehands Audi TT zet je niet in als familiewagen.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 840 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Cool met een Audi TT occasion

Na het bouwjaar 1999 vind je steeds meer Audi TT occasions die motorisch even sportief zijn als dat het design suggereert. Versies met zwaardere motoren, met vierwielaandrijving en sinds 2014 met aluminium beplating zijn stukken sneller dan de oudste TT's die minimaal 7,8 seconden nodig hebben om van 0 naar 100 kilometer per uur te accelereren. Een TTRS uit 2017 met vierwielaandrijving (Quattro) doet dat bijvoorbeeld in minder dan vier seconden.De prijs van een tweedehands Audi TTHet aardigste van tweedehands Audi TT is misschien nog wel de prijs. De nieuwprijs ligt aanzienlijk lager dan die van andere snelle Duitse coupés en roadsters als bijvoorbeeld de Porsche Taycan en de BMW Z4. Dat vertaalt zich door in de vraagprijzen op de tweedehandsmarkt. Oude modellen uit de eerste jaren met een hoge kilometerstand kosten nog maar een fractie van de oorspronkelijke aanschafwaarde. Ga je over tot aankoop van zo'n voordelige TT, wees dan wel onder andere alert op onderhoudsdocumentatie en de werking van de elektronica. Gebrekkig onderhoud en intensief gebruik eisen dikwijls hun tol bij Audi TT occasions.Een jonge tweedehands Audi TT met een hogere prijs en een lagere kilometerstand biedt wat betreft meer zekerheden, bijvoorbeeld als het de distributieriem of het dakmechanisme betreft. Soms zit garantie bij de prijs inbegrepen en dat is voor een Audi TT occasion best prettig.Een jonge tweedehands Audi TT met een hogere prijs en een lagere kilometerstand biedt wat betreft meer zekerheden, bijvoorbeeld als het de distributieriem of het dakmechanisme betreft. Soms zit garantie bij de prijs inbegrepen en dat is voor een Audi TT occasion best prettig.

Een Audi TT occasion kopen

Als je een Audi TT occasion gaat kopen valt er best veel te kiezen. Het aanbod is behoorlijk, zowel in de hogere als in de lagere prijssegmenten. Lastig wordt het alleen als je je zinnen hebt gezet op een exemplaar dat op diesel of LPG rijdt, want bijna 100% rijdt op benzine. Het aantal beschikbare cabriolets (of roadsters) is ongeveer even groot als dat van de coupés. Datzelfde geldt voor de verhoudingen tussen de TT's met handgeschakelde versnellingsbak en die met automaten.Kies je ervoor om een Audi TT occasion van na 2019 te kopen, dank krijg je een sportieve auto met een complete rijbeleving. De inrichting is zo strak dat zelfs de display van de elektronica het subtiele lijnenspel niet verstoort; alle informatie komt tot je vanuit de plek waar traditioneel de snelheidsmeter zit. Wat dat betreft is de Audi TT al die jaren heel erg trouw gebleven aan de spectaculaire vormentaal die het model sinds de begindagen kenmerkt.

Populaire zoekopdrachten