NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi SQ 7 Occasions

63 occasions gevonden

De Audi SQ7 is de krachtigste en meest sportieve uitvoering waarin je de Audi Q7 kunt krijgen. Het model is op alle vlakken onder handen genomen om de meest vermakelijke versie van de SUV te maken. De SQ7 verpakt alle kennis en kunde van Audi's sportieve S-reeks. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 272 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontstaan Audi SQ7

De wereld maakt voor het eerst kennis met de Audi SQ7 in 2016, wanneer de sportieve uitvoering debuteert op basis van de tweede generatie Q7. Het is tot op zekere hoogte de spirituele opvolger van de ronduit krankzinnige eerste generatie Audi Q7 met de 500 pk sterke V12-dieselmotor. De SQ7 is op alle vlakken verbeterd, niet alleen motorisch. Het rijgedrag is door elektronische rolstabilisatie en vierwielsturing bijvoorbeeld zeer scherp voor een SUV van dit formaat. De SQ7 is een grote, ruime auto die plaats biedt aan maximaal zeven personen. Liever een maatje kleiner? Overweeg dan de Audi SQ5.

Uitvoeringen Audi SQ7


De Audi SQ7 is een performance SUV die oorspronkelijk alleen met een krachtige dieselmotor werd geleverd. Audi geeft ?m een machtige 4.0 liter die goed is voor 435 pk en 900 Nm koppel. Genoeg om het 2.245 kg wegende monster in 4,8 seconden naar de 100 km/u te trekken. De gefacelifte SQ7 behoudt diezelfde motor en prestaties, maar voegt tevens een benzine-alternatief toe met de 507 pk sterke 4.0 liter TFSI-achtcilinder. De vierwielaangedreven SQ7 gaat met benzinemotor nog een stuk sneller: in 4,1 seconden trekt de Audi een sprint naar 100 km/u.

Audi SQ7 occasions


Audi SQ7 occasions zijn standaard uitgerust met een waslijst aan luxe en sportieve zaken. Het interieur is bekleed in leer en alcantara, er zijn sportstoelen aanwezig en de auto is voorzien van allerlei geavanceerde veiligheidssystemen. Adaptieve luchtvering maakt iedere autorit lekker comfortabel. Veel Audi SQ7 occasions zijn met flink wat opties uitgerust. Dat kan het kopen van een tweedehands exemplaar erg interessant maken. Het is niet ongebruikelijk om Audi SQ7 occasions te vinden met extra carbon onderdelen, keramische remmen en grotere velgen dan het standaard 20? lichtmetaal.

ABT, of toch gewoon een Audi SQ7 occasion?


Afgezien van de optiemogelijkheden die Audi zelf biedt, is het ook mogelijk buiten de deur te kijken. ABT, gerenommeerd tuner van Audi?s en andere VAG-auto?s, heeft zich meermaals aan de SQ7 vergrepen. Ook op de tweedehandsmarkt zul je de exemplaren tegenkomen die door het bedrijf zijn aangepast, zowel technisch als esthetisch. Vooral voor extra vermogen moet je bij ABT zijn. In het meest extreme geval wordt de motor van de SQ7 opgepompt tot 650 pk. Als je op zoek bent naar performance en niet per se de zevenpersoons configuratie van de SQ7 moet hebben, kun je ook de waanzinnige Audi RS Q8 overwegen.

Prijs Audi SQ7 occasions


De Audi SQ7 is zonder meer een werkpaard, een heel krachtige welteverstaan. Niet vreemd dat er tweedehands een behoorlijk aantal te vinden zijn met een hoge tellerstand. Qua prijs moet je bij Audi SQ7 occasions denken aan bedragen van vergelijkbare performance SUV?s zoals de BMW X5 M en de Mercedes-AMG GLE-Klasse. Afhankelijk van de prijs, opties en tellerstand kan deze prijs uiteraard variëren.

Populaire zoekopdrachten