NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi RS 6 Occasions

204 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 226 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi RS6

De Audi RS6 occasions maken uiteraard onderdeel uit van de complete RS-serie van het merk. Enkele van de modellen in de serie werden in samenwerking met andere merken ontwikkeld, waaronder de Audi RS2, waarvan de ontwikkeling werd overgelaten aan het merk Porsche. Met de Audi RS6 gaan we weer een stap verder in de tijd als het om de RS-serie gaat. Deze werd namelijk voor het eerst op de markt gebracht in het jaar 2002. Er kwam zowel een combi als een sedan op de markt van de Audi RS6.

Meerdere modellen van de Audi RS6

Als je interesse hebt in een tweedehands Audi RS6, dan kan je natuurlijk uitstekend terecht bij GasPedaal.nl. Bij ons vind je meerdere modellen van deze auto. De eerste Audi RS6 werd uitsluitend uitgegeven als combi en sedan. Deze modellen verschenen tussen 2002 en 2004 op de markt. De Audi RS6 occasions uit de eerste jaren zijn uitgerust met een V8 motor met een vermogen van 340 pk. De maximaal te bereiken snelheid met deze tweedehands Audi RS6 modellen is 250 km/u. De combi en de sedan werden uiteindelijk alleen nog aangevuld met een Avant model, namelijk de Audi RS6 Plus. Hiervan werden er slechts iets meer dan duizend op de markt gebracht. We mogen dan ook zeggen dat het in dit geval gaat om een gelimiteerde oplage.

Niet het einde van de Audi RS6

Na 2004 werd het een lange tijd stil rondom de Audi RS6 en er werd dan ook niet meer verwacht dat dit model nog een vervolg zou krijgen. Echter, dit gebeurde wel, in 2008. De Audi RS6 keerde weer terug, wederom als combi en sedan. De Audi RS6 stationwagen occasions vanaf 2008 zijn uitgerucht met een modernere motor, welke zorgt voor een vermogen van 580 pk. De maximum snelheid ging hierdoor ook omhoog, naar maximaal 280 km/u. Hiermee werd deze Audi RS6 de meest snelle combi ter wereld. Deze Audi RS6 occasions hebben een bi-turbo motor en een tip tronic motor.

Een occasion met snelheid

Als jij zoekt naar een occasion waar lekker veel pit in zit, dan is een tweedehands Audi RS6 zeker het overwegen waard. Je kunt van 0 tot 200 km/u gaan in nog geen 15 seconden. Wanneer we uitgaan van een CO2-uitstoot van ongeveer 333 g/kg, dan kan er rekening worden gehouden met een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 14. Uiteraard kan je verschillende Audi RS6 occasions bij GasPedaal.nl vinden.

Meer Audi RS6 modellen

Bekijk ook Audi RS6 occasions of meer informatie over de Audi RS6 op AutoTrack en Audi RS6 occasions op AutoWereld.

Uitvoeringen

Populaire zoekopdrachten