NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi R 8 Occasions

72 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 121 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi R8

Zoek je een tweedehands auto met een bijzonder sportief uiterlijk? Dan kan je bij GasPedaal.nl eens een kijkje nemen bij de Audi R8 occasions. De Audi R8 kan zeker omschreven worden als een racewagen met een lekker pittig karakter. Het is dan ook zo dat Audi voor dit model een samenwerking is aangegaan met Lamborghini. De sportieve Audi R8 werd in zowel de middenklasse als de hogere klasse geïntroduceerd en verscheen in 2006 voor het eerst op de markt. De Audi R8 tweezitter is voorzien van een permanente 4WD aandrijving. Quattro was verantwoordelijk voor het produceren van de Audi R8, welke elementen bezit die ook te vinden zijn in de populaire Lamborghini Gallardo. Er is slechts een kleine oplage gemaakt van de Audi R8 tweezitter, ofwel de coupé.

De meest succesvolle sportwagen

De Audi R8 is uitgebracht in een officiële sportuitvoering. Tussen de jaren 2000 en 2005 werden er meer dan zestig overwinningen behaald op het circuit, gerekend over een kleine 75 races in totaal. Hiermee werd de Audi R8 één van de meest succesvolle sportwagens uit de geschiedenis. De coupé variant was de allereerste sportwagen die werd voorzien van een Audi middenmotor.

De tweedehands Audi R8

De tweedehands Audi R8 modellen die je op GasPedaal.nl vindt zijn zogenaamde straatuitvoeringen van de sportwagen. Deze heeft een carrosserie die volledig uit lichtgewicht aluminium is gemaakt. Dit model werd voorzien van een V8 middenmotor met een prestatievermogen van 420 pk en een 4,2 liter cilinderinhoud. Wanneer je kiest voor deze Audi R8 occasion, dan mag je een auto verwachten die volgens de tests binnen 4,6 seconden de snelheid van honderd kilometer per uur haalt. Onder de tweedehands R8 modellen zijn twee varianten te vinden als het om de versnellingsbak gaat, namelijk de R-Tronic variant en de 6-versnellingsbak. De FSI-motor werd overigens niet voor het eerst in de Audi R8 gebruikt, maar ook al in de Audi RS6.

Een diesel uitvoering

Sinds 2008 zijn er ook diesel uitvoeringen van de Audi R8, de Audi R8 TDI. Deze bereikt de 100km/u nog 0,4 seconden sneller dan de benzine uitvoering. Als je kiest voor deze Audi R8 occasion, dan kies je voor een snelle auto met een topsnelheid van 325 km/u. Deze uitvoering behoort tot de meest milieuvriendelijke sportwagens in zijn soort, doordat deze is voorzien van een unieke techniek die de uitlaatgassen verregaand reinigt. Ook deze Audi R8 occasions zijn natuurlijk terug te vinden in het aanbod van GasPedaal.nl.

Populaire zoekopdrachten