NL aanbod

EU aanbod

Volkswagen T Cross Occasions

1.013 occasions gevonden

De in 2019 geïntroduceerde Volkswagen T-Cross is de kleinste SUV in het gamma van Volkswagen. De Volkswagen T-Cross occasions hebben een lengte van ongeveer 4,2 meter en een wielbasis van 2,65 meter, waardoor het formaat van een T-Cross vergelijkbaar is met dat van een Volkswagen Polo. De compacte en veilige SUV is het beste te omschrijven als een veelzijdige stadswagen voor dagelijks gebruik. De eerste versie is gebaseerd op het MQB A0-platform van Volkswagen. Het basismodel is modulair, waardoor je het kunt aanpassen aan je eigen wensen. Hierdoor is ons aanbod aan Volkswagen T-Cross occasions best ruim te noemen.

Lees meer over Volkswagen T-Cross onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 7.676 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De T-Cross: de kleinste SUV van Volkswagen

Het standaardmodel van een tweedehands Volkswagen T-Cross is uitgerust met enkele handige veiligheidsopties, zoals ABS, AEB en Hill-Hold. Daarnaast kan de Volkswagen T-Cross occasion als een van de basisuitvoeringen gemodificeerd zijn. Zo heeft de luxueuzere Style-variant automatische airco, en is het Life-model gericht op extra comfort. Het zogenoemde R-Line-pakket van Volkswagen is ook bij dit model van de partij en zorgt voor een sportievere look. Ten slotte kan een Volkswagen T-Cross occasion van enkele extra mogelijkheden zijn voorzien.

Zo zijn er nog talrijke interessante veiligheidsopties mogelijk. Hier kun je onder meer kiezen uit een dodehoek-assistent, een actieve rijstrook-assistent en een intelligente snelheidsregelaar. Het is eveneens mogelijk dat de Volkswagen T-Cross waarschuwingen geeft bij tekenen van vermoeidheid. Ook het comfort kan enkele aanpassingen hebben ondergaan. Als je een Volkswagen T-Cross tweedehands wilt kopen, pluis je dus maar beter vooraf goed uit over welke mogelijkheden je al dan niet wilt beschikken. Elke T-Cross occasion is dan wel voorzien van warmtewerend glas en stuurbekrachtiging, maar bijvoorbeeld spraakbediening, telefoonintegratie en het multimediasysteem Digital Cockpit zijn optioneel.

Een Volkswagen T-Cross occasion voor een ontspannen rijstijl

Een Volkswagen T-Cross kopen is een veelzijdige optie. Als we onder de motorkap van de verschillende Volkswagen T-Cross occasions kijken, zien we namelijk dat er ook hier best wel wat keuze is. De zuinige maar krachtige benzinemotoren variëren van 95 tot 150 pk. Dit kan worden gecombineerd met een DSG-automaat met zeven versnellingen of een manuele versnellingsbak met vijf of zes versnellingen. Ook een 1.6-TDI-dieselmotor is mogelijk, maar zo?n T-Cross occasion diesel is toch eerder een rariteit te noemen.

De Volkswagen T-Cross occasions zijn dan wel de kleinste SUV?s die je van Volkswagen kunt vinden, met minstens 385 liter kofferruimte zul je niet snel ruimte tekortkomen. Dit kan bovendien nog uitgebreid worden door de achterbank te verschuiven. Of je klapt gewoon deze tweedelige achterbank neer, zodat je maximaal 1.280 liter ruimte krijgt. Als je iets langere voorwerpen wilt transporteren, kun je ook de laatste passagiersstoel inklappen. Ben je op zoek naar een iets grotere SUV, dan is de Volkswagen T-Roc misschien wel de auto van je dromen.

Meer Volkswagen T-Cross modellen

Bekijk ook Volkswagen T-Cross occasions of meer informatie over de Volkswagen T-Cross op AutoTrack en Volkswagen T-Cross occasions op AutoWereld.