NL aanbod

EU aanbod

Toyota Hi Ace Occasions

45 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota HiAce

De Toyota HiAce is een personenbus ofwel een bestelwagen van de Japanse fabrikant. Dit sterke voertuig is uitgebracht in diverse uitvoeringen, waarvan de 2.4 TD LWB long body toch wel één van de favorieten is, zeker ook onder de bedrijfswagens. Als je op zoek bent naar een tweedehands Toyota HiAce via GasPedaal.nl, dan kan je zoeken in diverse bouwjaren, bijvoorbeeld 2000. Uiteraard heb je de mogelijkheid om meerdere uitvoeringen van de Toyota HiAce te vinden in het ruime tweedehands aanbod. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een handgeschakelde bestelwagen met een dieselmotor met een inhoud van 2.4 liter. Dis is natuurlijk slechts een mogelijkheid, want het aanbod is breed.

Een praktische 4-deurs personenbus

De tweedehands Toyota HiAce wordt vaker als bestelbus gezien dan als personenbus. Dit heeft vooral te maken met het feit dat de Toyota HiAce vaker gebruikt wordt als bedrijfswagen, waarbij het in de regel belangrijk is om de inhoud in de laadbak te beschermen tegen inkijk. Toch betekent dit zeker niet dat er geen personenuitvoeringen van de tweedehands Toyota HiAce te vinden zijn. Integendeel. Je hebt ook zeker een goede keuze als jij op zoek bent naar de uitvoering als 4-deurs personenbus. Dit is een ruime uitvoering waarin alle passagiers een goede beenruimte en zijruimte hebben om de hele rit comfortabel te kunnen zitten.

Praktische extra?s in de tweedehands Toyota HiAce

Bij het ontwerpen van de Toyota HiAce werd er door de designers vooral rekening gehouden met het comfort van de bestuurder en de passagier(s). Er zijn dan ook diverse praktische extraatjes terug te vinden in de gebruikte Toyota HiAce. Aan de rechtervoorzijde van het voertuig zijn twee zitplaatsen te vinden en de zitplaatsen zijn voorzien van hoofdsteunen. De bestuurder heeft een airbag en kan de stoel in hoogte verstellen tot een comfortabele stand. De gebruikte Toyota HiAce is voorzien van stuurbekrachtiging in de standaarduitvoering en werd ook standaard geleverd met een stoffen bekleding.

Een handige schuifdeur

De tweedehands Toyota HiAce is aan de rechterkant voorzien van een zijschuifdeur. Dit is natuurlijk voor de bedrijfswagens ideaal om het laden en lossen te vereenvoudigen, maar ook voor de personenuitvoering is dit een aangename toevoeging aan het model. Er kan gemakkelijk worden in- en uitgestapt en er kan ook eenvoudiger worden geparkeerd op nauwere parkeerplekken. Over het algemeen wordt de gebruikte Toyota HiAce beoordeeld als een betrouwbare, krachtige en ruime wagen met een goede mate van comfort.