NL aanbod

EU aanbod

Toyota FJ Cruiser Occasions

11 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 2 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Toyota FJ Cruiser

De Toyota FJ Cruiser is een terreinwagen van begin tot einde. Terreinwagens als deze zien we niet veel in Nederland, gewoon omdat we niet gewend zijn aan de pure terreinwagens met de echte kenmerkende body?s. Dit is dan ook één van de redenen dat de Toyota FJ Cruiser niet in Nederland op de markt is gekomen. Het is zeker niet zo dat ons land hier een uitzondering in is. Het grootste deel van de wereld heeft namelijk van de fabriek uit geen kennis kunnen maken met de Toyota FJ Cruiser. Deze krachtige terreinwagen werd alleen gepresenteerd op de Amerikaanse markt, waar men wel gewend is aan de traditionele terreinwagens.

Toch een Toyota FJ Cruiser kopen

Het feit dat de Toyota FJ Cruiser niet op de Nederlandse markt werd gebracht, en zelfs niet op de Europese markt, betekent natuurlijk niet dat deze helemaal niet tweedehands te verkrijgen is. Via GasPedaal.nl kan je namelijk wel degelijk Toyota FJ Cruiser occasions vinden. Het is vanzelfsprekend dat het hier gaat om geïmporteerde wagens, maar dat mag de pret niet drukken. Wie een tweedehands Toyota FJ Cruiser wil hebben kan er via GasPedaal.nl eentje kopen. Zo kan iedereen toch kiezen voor de krachtige prestaties en constructie van deze ultieme terreinwagen van het Japanse merk.

Uitstekende prestaties

Als je een gebruikte Toyota FJ Cruiser koopt, dan koop je een terreinwagen met uitstekende prestaties. De modellen zijn voorzien van een benzinemotor met een vermogen van 239 pk, ofwel 176 kW, met een 377 Nm koppel. De maximale snelheid van een tweedehands Toyota FJ Cruiser ligt op precies 181 km/u en binnen een tijd van 8,1 seconden kan er de snelheid van 100 km/u worden behaald. Het verbruik is misschien wat minder positief. Je moet rekenen op een brandstofverbruik van 1 op 8,1 en dat is vrij pittig.

Niet gemaakt voor asfaltwegen

Als je een tweedehands Toyota FJ Cruiser koopt via GasPedaal.nl, dan is het belangrijk om er goed rekening mee te houden dat dit model van de Japanse fabrikant niet is gemaakt voor de asfaltwegen zoals we die in Nederland kennen. Dit betekent natuurlijk niet dat je er niet mee kan rijden op de openbare weg, maar het betekent wel dat je er rekening mee moet houden in je rijgedrag. Een scherpe bocht met 30 km/u kan nog net, maar de gebruikte Toyota FJ Cruiser zal dan wel al behoorlijk overhellen. Een beetje gas terug in de bochten is dan ook nodig.