Tesla Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
520 resultaten

Tweedehands Tesla

Tesla is opgericht als een automerk dat uitsluitend elektrische auto’s op de markt brengt. Vaak wordt er gezegd dat Tesla werd opgericht door Elon Musk, en dit is ook zo, maar hij was hier niet alleen verantwoordelijk voor. Het bedrijf werd opgericht door vijf personen en hier was Elon Musk er eentje van. Wel is de onderneming volledig gebaseerd op zijn ideeën. Musk schreef namelijk al jaren voor het ontstaan van het merk een briefje waarop hij doelen in het leven aangaf. Hierop schreef hij dat hij elektrische auto’s wilde maken. Dat hij deze duur wilde verkopen, om zo veel geld te hebben om een goedkopere versie te maken. Met het geld van deze versie zou hij weer een iets goedkopere versie maken, en zo zou iedereen uiteindelijk in een elektrische auto van Tesla kunnen rijden. Musk maakt zijn geschreven woorden waar, want ieder nieuw model Tesla is weer goedkoper dan het voorgaande model.

Het ontstaan van Tesla

Het doel was dus om eerst een heel dure auto te maken die iedereen wel wilde hebben, zodat er voldoende budget was om ook een goedkopere variant te maken. Dit lukt nog altijd goed, want Tesla is bijzonder populair. Dit heeft het merk ook snel gedaan, want Tesla Motors Inc bestaat pas sinds 2003 en nu al zijn er meer dan duizend mensen werkzaam bij het bedrijf. De auto’s zijn zelfs zo populair dat er voor een model dat pas in 2018 zal verschijnen al enkele duizenden reserveringen zijn geplaatst waarbij een aanbetaling gedaan moet worden. We hebben het dan over de Tesla Model 3. De allereerste Tesla was de Tesla Roadster. Als je een tweedehands Tesla Roadster wilt kopen, dan kies je voor de aanschaf van de duurste auto van het merk. Zoals gezegd werd ieder opvolgend model goedkoper. Als je iets voordeliger uit wilt zijn, dan kan je kiezen voor de tweedehands Tesla Model S of de gebruikte Tesla Model X. Toch blijft een Tesla lekker ruim en biedt deze voldoende ruimte voor een gezin.

Tesla

Er zijn zeker al tweedehands Tesla modellen te vinden op Gaspedaal.nl. Natuurlijk gaat het eigenlijk nog om relatief nieuwe auto’s, maar de Model S of de Model X zijn te vinden. Het is mogelijk om een oplaadpunt thuis te laten realiseren, zodat je niet steeds met de Tesla naar een laadstation hoeft te rijden.

Alle Tesla modellen

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.