NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Renault Zoe Occasions

778 occasions gevonden

De eerste elektrische Renault Zoe werd al in 2012 in Nederland geïntroduceerd. In de tussentijd stond de technologische evolutie niet stil, en dat kunnen we ook van deze hatchback uit het B-segment zeggen. Onze oudste Renault Zoe occasions hebben nog een lithium-ion-batterij met een vermogen van 22 kWh. In 2016 was dit al een batterij van 41 kWh en halverwege 2019 was de derde generatie batterijen daar met een vermogen van 52 kWh. Niet alleen is de actieradius meer dan verdubbeld, ook het aantal opties en ons aanbod van Renault Zoe occasions is gegroeid.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.203 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een Renault Zoe staat garant voor vooruitgang

De uiterlijke verschillen van de Renault Zoe modellen blijven echter beperkt. Het interieur werd dan weer wel stijlvoller. Bovendien wordt de auto ook in zijn geheel steeds duurzamer geproduceerd. Dit is bijvoorbeeld te merken aan de gebruikte recyclebare materialen voor onder andere het dashboard, en het gebruik van meer isolatiemateriaal.

Onze Zoe occasions onder de loep genomen

Onder gunstige omstandigheden behalen de eerste Renault Zoe modellen een actieradius van 150 km. Bij de Renault Zoe occasions met het 52 kWh-accupakket bedraagt het bereik volgens de WLTP-standaard iets minder dan 400 km. In vergelijking met concurrerende modellen als de Peugeot e-208 (290 km) en de Opel Corsa-e (340 km) is dit alvast uitstekend te noemen. Uiteraard is de actieradius van een tweedehands Renault Zoe afhankelijk van tal van factoren, zoals de rijstijl, het weer, de snelheid, het wegdek en de hellingsgraad hiervan. Bij sommige modellen is een snel-laadoptie mogelijk. Sommige andere Zoe occasions zijn uitgerust met de speciale Cameleon-lader van Renault. Dit type lader is geschikt voor alle laadpunten.

De uitrustingsvormen, die deels de Renault Zoe prijs bepalen, zijn opgedeeld in onder andere de modellen Life, Intens en Rivièra. Daarnaast zijn er tussen onze Renault Zoe occasions ook soms limited editions of eerdere modellen, zoals de Zen, te vinden. Op het dashboard van een tweedehands Renault Zoe vind je een digitaal scherm waarmee je je eigen voorkeuren kunt instellen. Verder beschik je over een tweede, overzichtelijk infotainmentscherm. Een Renault Zoe kopen is daardoor altijd een goede keuze.

Overweeg een Renault Zoe tweedehands als stadsauto

Dankzij uitstekende scores op veiligheidstest en een royaal veiligheidssysteem met onder meer verkeersbordherkenning, blindehoekdetectie en parkeerhulp kan een tweedehands Renault Zoe een uitstekende stadsauto zijn. Achterin is de ruimte voor een volwassene krap te noemen, maar voor kinderen is het wel ideaal. De Renault Zoe occasions zijn met iets meer dan vier meter geen grote auto's, al zijn ze wel iets groter dan de Renault Clio. Dankzij de typische configuratie van een elektrisch voertuig kon de Franse autobouwer ook veel efficiënter en creatiever met de binnenruimte omspringen.

Door de ruime keuze aan Renault Zoe occasions is het wel nog belangrijker geworden om de auto's goed met elkaar te vergelijken alvorens een Renault Zoe te kopen. Bovendien is het bij een Renault mogelijk om de accu te huren. Hierdoor is de Renault Zoe prijs lager, maar heb je wel maandelijkse huurkosten.

Meer Renault Zoe modellen

Bekijk ook Renault Zoe occasions of meer informatie over de Renault Zoe op AutoTrack en Renault Zoe occasions op AutoWereld.