Renault Zoe Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
950 resultaten

Tweedehands Renault Zoe

Wil je een tweedehands auto kopen en gaat je voorkeur uit naar een elektrische auto in de compacte klasse? Dan kan je eens een kijkje nemen bij de tweedehands Renault Zoe via GasPedaal.nl. Deze auto is in te schalen onder dezelfde klasse als de populaire tweedehands Renault Clio. De compacte auto is elektrisch aangedreven en is een compacte 5-deurs hatchback. Het is zeker zo dat de tweedehands Renault Zoe onderdelen heeft van voorgaande modellen van het Franse merk, maar uiteindelijk is de auto wel volledig nieuw ontworpen en staat deze ook compleet op zichzelf. De eerste Renault Zoe werd in 2013 op de markt gezet. Tweedehands Renault Zoe modellen zijn dan ook nog relatief jong.

Concurrerende modellen

We leven in een tijd waarin er steeds meer auto’s bij komen die elektrisch aangedreven zijn. Dit is natuurlijk heel goed, zeker voor het milieu, en het betekent ook dat je steeds meer keuze hebt als je elektrisch wilt gaan rijden. Dit betekent voor de merken zelf natuurlijk ook dat er steeds meer concurrentie bij komt. Voor de tweedehands Renault Zoe is dit zeker niet anders. Als je eens wilt kijken bij de modellen die vallen onder de directe concurrenten van de tweedehands Renault Zoe, dan kan je via GasPedaal.nl eens kijken bij de tweedehands Mitsubishi i-MiEV, bij de gebruikte Citroën C-Zero of bij de Peugeot iOn occasions.

Een goede actieradius

Als je met een volgeladen accu wegrijdt met je Renault Zoe, dan kun je een afstand afleggen van maximaal 210 kilometer. Dit is een behoorlijk stuk, en een voordeel is dat je ook bij veel laadpunten onderweg terecht kunt. Op steeds meer locaties in Nederland worden laadstations geplaatst. De tweedehands Renault Zoe is voorzien van een Caméléon-lader. Hiermee kan je bij meerdere laadpalen van laadstations opladen. Het is dan ook geen must om een laadpaal thuis te realiseren. Natuurlijk is de tweedehands Renault Zoe ook ingericht naar het feit dat het een elektrische auto is. Zo is er een middenconsole gerealiseerd waarop de bestuurder in een oogopslag kan zien hoeveel er nog over is van de accu. Zo komt je onderweg nooit snel in de problemen.

Niet aan het stopcontact

Het is belangrijk om te weten dat je een tweedehands Renault Zoe niet aan het stopcontact kan opladen. Wanneer je de auto thuis wilt opladen, dan heb je hiervoor een wallbox nodig. Deze kan je aanschaffen tegen de gemiddelde prijs van 1000 euro. De tweedehands Renault Zoe is voorzien van een elektromotor met een vermogen van 88 pk en de maximale snelheid bedraagt 135 km/u.

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.