NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Mitsubishi Lancer Occasions

61 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontdek de diversiteit van de Mitsubishi Lancer occasion

Het Japanse bedrijf Mitsubishi wil vanaf 1970 uitbreiden naar de Europese markt, en de Mitsubishi Lancer doet als eerste auto van Mitsubishi zijn intrede in Europa. Mitsubishi Lancer modellen zijn qua formaat te vergelijken met de Ford Escort. Later wordt in Europa de Lancer Evolution op de markt gebracht. Deze Evo is een populaire auto in de rallysport. Een tweedehands Mitsubishi Lancer is ook beschikbaar als stationcar of hatchback.
Naast de normale Mitsubishi Lancer occasions, die vooral dienstdoen als gezinsauto, is ook de Mitsubishi Lancer Evolution occasion nog steeds een gewilde auto, met vierwielaandrijving en turbomotor voor de sportieve rijder. Na tien generaties Evolutions werd in 2015 het laatste model geïntroduceerd, de Lancer Evolution X. Ook de Lancer Evolution IX was een pronkstuk, met een vermogen van 280 pk. Het tweeliterblok van de Evo's leent zich er prima voor om opgevoerd te worden tot meer dan 500 pk.

De laatste generatie Mitsubishi Lancer occasions wordt gevormd door de vijfdeurs sportback en de vierdeurs sedan. In Europa concentreert Mitsubishi zich inmiddels op SUV's en cross-overs, maar in China is de sedan onder de naam Grand Lancer een paar jaar geleden helemaal vernieuwd. Dat de verschillende generaties naast elkaar bleven bestaan, maakt het lastig om een overzicht te krijgen. Na alle modellen en varianten is de huidige generatie beperkt tot slechts één model: de Mitsubishi Lancer Sportback met een 1.6 ClearTec Edition.

Met een tweedehands Mitsubishi Lancer kies je voor overzichtelijkheid

De besturing van de sedan is simpel en overzichtelijk. Hoef je niet al te veel poespas, dan is een Mitsubishi Lancer kopen een uitstekende keuze. Let er wel op dat je dus ook niet moet rekenen op allerhande veiligheidsfeatures. Wel beschikt dit model over parkeersensoren en een achtercamera. De Lancer biedt voldoende ruimte om je hele gezin te vervoeren. Qua uiterlijk lijken deze Mitsubishi Lancer occasions veel op de Honda Civic. Waar bij de Mitsubishi wat meer aandacht is besteed aan de esthetiek, is er bij de Honda wat meer aandacht voor het prestatiegerichte rijden.

Daarnaast is de prijs van de Mitsubishi Lancer over het algemeen lager dan die van de Honda. Zeker in deze prijsklasse maken Mitsubishi Lancer modellen met hun sportieve uiterlijk een goede indruk. Naast de vierdeurs sedan doet ook de Mitsubishi Lancer Sportback veel hoofden omdraaien. Ontdek het complete aanbod van Mitsubishi Lancer occasions op GasPedaal.nl. Een Mitsubishi Lancer kopen is hier zo geregeld.