NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Mitsubishi Grandis Occasions

41 occasions gevonden

De Mitsubishi Grandis is een grote, zevenzits personenauto van de Japanse autofabrikant Mitsubishi. Als opvolger van de Space Wagon zet de Grandis extra in op stijl en comfort. Het rijgedrag is dan ook aangenaam. Wat betreft betrouwbaarheid heb je niets om te klagen, want dit is een punt waar Mitsubishi altijd goed op scoort. Dit maakt de personenvervoerder een interessante occasion. Ontdek op Gaspedaal.nl meer over de Mitsubishi Grandis.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Mitsubishi Grandis

De grootste personenauto die je tussen 2004 en 2011 kunt krijgen bij Mitsubishi, is de Grandis. Het is een 4,77 meter lange MPV die plaats biedt aan zeven personen. Dit maakt hem zeer geschikt voor grote gezinnen. De Grandis vormt de directe opvolger van de Mitsubishi Space Wagon. Dankzij de wielbasis van 2,83 meter is de binnenruimte riant. Ook zit je niet verlegen om bagageruimte: afhankelijk van hoeveel zitrijen je neerklapt rangeert die van 320 tot liefst 1.545 liter. In Nederland is hij alleen geleverd met voorwielaandrijving.

TechniekIn de jaren dat de Mitsubishi Grandis is geproduceerd, heeft de Japanse autofabrikant het simpel gehouden voor wat betreft het motorenaanbod van de MPV. Er is één benzinemotor en één dieselmotor. De benzinevariant is een 2.4 liter viercilinder die goed is voor 165 pk. De 2.0 liter turbodiesel komt van Volkswagen en levert 136 pk. De Mitsubishi Grandis heeft standaard een handgeschakelde versnellingsbak, maar een automatische transmissie is optioneel geleverd. Fijn om te weten is dat Mitsubishi bekend staat om het produceren van zeer betrouwbare auto's, en op dat gebied is de Grandis geen uitzondering.

Mitsubishi Grandis occasionsAls je op zoek bent naar een ruime, betrouwbare MPV tegen een schappelijke prijs, loont het om de Mitsubishi Grandis te bekijken. Op Gaspedaal.nl is een behoorlijke verzameling aan occasions te vinden. Het merendeel van de Mitsubishi Grandis occasions is voorzien van de 2.4 liter benzinemotor met 165 pk. De verdeling tussen exemplaren met een automaat en die met een handbak is redelijk gelijk. Enig onderscheid tussen de modellen vind je op het gebied van uitrustingsniveaus. Als je op zoek bent naar betere voorzieningen en meer luxe, moet je voor de Insport of Instyle uitvoeringen kiezen.

Alternatieven voor de Mitsubishi GrandisHet kan dat je niet warm wordt van de Mitsubishi Grandis. In dat geval hoef je niet bij een ander merk te zoeken naar een occasion. Mitsubishi heeft zelf nog een aantal modellen die je kunt overwegen. De Space Wagon springt er als eerste uit, een iets ouder model dat hetzelfde principe van de MPV volgt. Ook kun je crossovers en SUV's overwegen. Neem bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander die eveneens beschikbaar is als zevenzitter. Ook de nog grotere Mitsubishi Pajero is een optie. Deze is eveneens beschikbaar met zeven stoelen.

Prijzen Mitsubishi Grandis occasionsPrijzen van Mitsubishi Grandis occasions zijn wat je mag verwachten van een degelijke zevenzitter zoals deze. Bedragen voor tweedehands exemplaren komen eigenlijk niet boven de 10.000 euro uit, en je moet het wel heel bont maken wil je aan een dergelijk prijskaartje komen. De prijzen zijn vergelijkbaar met rivaliserende zevenzits MPV's zoals de Ford Galaxy en Renault Espace. Afhankelijk van de staat van de auto, de tellerstand, het bouwjaar en de exacte uitvoering kan de prijs variëren.