NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Ford Transit Custom Occasions

1.594 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Ford Transit Custom

Als je een goede bedrijfsauto zoekt, dan is de tweedehands Ford Transit Custom een goede keuze. Deze uitvoering is een middelgroot model wanneer we kijken naar de complete serie Transit voertuigen van het merk. De tweedehands Ford Transit Custom staat ook wel bekend als het maatwerk voertuig onder de personen die de bestelwagen nieuw willen kopen. Als tweedehands is de Ford Transit Custom ook zeker erg geliefd. Het model wordt erg vaak ingezet als betrouwbare bedrijfswagen.

De laatste generatie van de Ford Transit

De allereerste Ford Transit verscheen al op de markt in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Dit betekent dat dit type al ruim zestig jaar oud is. Door de jaren heen is de auto en de uitrusting natuurlijk aanzienlijk verbeterd. Zo is er veel aandacht besteed aan het steeds schoner en duurzamer maken van de motoren, terwijl er ook voor is gezorgd dat de motoren meer koppel en vermogen heeft. Uiteraard is ook het interieur door de jaren heen erg veranderd, waarbij de aandacht vooral ook is uitgegaan naar het verbeteren van het comfort voor zakelijke gebruikers. De laatste generatie van de tweedehands Ford Transit Custom heeft onder meer een spraak gestuurd SYNC entertainment- en connectiviteitssysteem. Ook als het om de veiligheid gaat zit je met de gebruikte Ford Transit Custom zeker goed. Van het EuroNCAP kreeg het voertuig de maximale veiligheidsclassificatie van vijf sterren.

Een goede motor

Als je een goede bedrijfswagen wilt kopen, tweedehands via GasPedaal.nl, dan wil je zeker zijn dat je ook goed kan vertrouwen op de motor van het voertuig. Als je kiest voor een vrij jong model, dan ga je voor een tweedehands Ford Transit Custom met een Ford EcoBlue 2.0 TDCi motor. Dit is een motor die speciaal ontwikkeld is om veel kracht te kunnen leveren en daarnaast toch ook heel duurzaam te zijn als het gaat om het verbruik. Deze motor voldoet dan ook aan de Euro 6 emissienorm, welke zeer streng is.

Meerdere uitvoeringen

Natuurlijk kan je via GasPedaal.nl tweedehands Ford Transit Custom modellen vinden uit diverse bouwjaren. De laatste jaren alleen al zijn er meerdere uitvoeringen op de markt gebracht. Als we kijken naar de nieuwste uitvoering, dan zien we dat deze ook beschikbaar is in maar liefst acht verschillende varianten. Zo zijn er tweedehands Ford Transit Custom modellen met een lengte uitvoering L1 of L2, met een verhoogd dak of een standaard dak, als Kombi, als bestelauto in reguliere uitvoering of bijvoorbeeld met een dubbele cabine.

Meer Ford Transit Custom modellen

Bekijk ook Ford Transit Custom occasions of meer informatie over de Ford Transit Custom op AutoTrack en Ford Transit Custom occasions op AutoWereld.